Reklama

Reklama

Ztracená kulka 2

  • Francúzsko Balle Perdue 2 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Geniální mechanik Lino očistil svoje jméno a teď už ho zajímá jenom pomsta. Zkorumpovaní policajti za smrt jeho bráchy i mentora zaplatí! (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (56)

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Po vynikajucej jednotke prichadza pokracovanie a musim povedat,ze som necakal,ze to bude take skvele,myslim,ze tak na rovnakej urovni ako prvy diel,vyborna akcia,drsne bitky,fajn pribeh i hudba a samozrejme cool Alban Lenoir,ktoremu to opat seklo a zjavne si to uzival,francuzska kinematografia ma neprestava bavit,no a podla toho,ako to skoncilo,sa mozme tesit na trojku...:⁠-⁠) ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Dvojka Ztracené kulky už se  ztrácí v recyklaci a pokusy o "zbombastičtění" akce místy působí už docela trapně.  Otevřený konec napovídá trojku, ale byť na ni kouknu, po tomhle se moc netěším.  To je tak, když natočíte relativně úspěšné akční béčko a pak se pokusíte z něj dále těžit. Většinou to hodně skřípe....Odřené tři. ()

Reklama

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie ktoré si tentokrát 5* zaslúži. jasné príbeh je len taký nejaký ale dobre naväzuje na jedničku a prináša opäť fajn súboje a autonaháňačky, najmä bitka v dome a repete bitky na fízlárne má grády, záverečná autonaháňačka kde odstreľuje auta do nebies je tiež super. A úplný záver vnadí na pokračovanie keďže jedna sviňa stále ostala voľná. A ja dúfam, že vznikne. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Hentá cigánka, hnusná piča, tupá, ma iritovala svojím kokotným správaním celý boží film. Inak to začalo popiči, skvelé bitky, skvelé naháňačky, dej trochu chceli obmeniť, ale to, čo predviedli v poslednej tretine, na to by aj Besson a Kobra 11 pozerala v nemom úžase a uznanlivo by kývali hlavami. V najlepšom treba prestať, na trojku sa už prosím vyserte. Malo to nábeh na lepšie tri, ale ten záver to dojebal. Silné 2 z 5 ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

  • Během záběru, kdy se na vrakovišti likviduje upravený Renault 21, lze vidět v jeho přední části namontovaná kaskadérská pojezdová kolečka určená k manipulaci při náročných scénách. (UncleMorty)

Reklama

Reklama