Reklama

Reklama

Ztracená kulka 2

  • Francúzsko Balle Perdue 2 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Geniální mechanik Lino očistil svoje jméno a teď už ho zajímá jenom pomsta. Zkorumpovaní policajti za smrt jeho bráchy i mentora zaplatí! (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (55)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Povedená akční jízda z Francie od Netflixu. První díl byl solidní a druhý díl se nese v hodně podobném duchu, tedy drží si svůj standard a trochu škoda, že nepřinesl nic navíc, abych mohl jít s hodnocením výše. Dějově je to hodně jednoduché a přímočaré, takže fanoušek příběhů, dramat a zvratů si tady na své rozhodně nepříjde, ale kdo rád poctivou kaskadérskou akci, tak na nudný večer ideální. Vizuálně je Lost Bullet 2 na slušné úrovni, akce je povedená ( fight na policejní stanici je opět highlight) a finální autonaháněčka, kde si hlavní hrdina vytuní svého Renaulta, tak že posílá ostatní auta 10 metrů do vzduchu bylo rozhodně obdivuhodné. I finální krátký fight měl něco do sebe, má to dobré tempo a rychle se film řítí dopředu, takže o nudu rozhodně není nouze, jen je to takové jednoduché a netřeba nad tím moc přemýšlet, asi jako při Kobře 11, buď Vás to baví, nebo ne . 6.5/10. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dvojka prekvapivo priamo nadväzuje na jednotku, takže bodne ak si ju zopakujete. Dúfal, som, že sa dočkáme nového prípadu, pretože snaha rozvinúť jednoduchú zápletku z minula skončila ako totálne prekombinovaná volovina v ktorej sa nesmiete zamýšľať nad logikou. To by u zábavných volovín akou je séria Taxi nevadilo, ale toto sa berie strašne vážne, takže ma to postupne začalo iritovať a mal som chuť neakčné scény pretáčať. A akokeby to nestačilo, tak doširoka otvorený koniec naznačí, že toto je prostredný diel zamýšľanej trilógie. Trojku si pozriem už len kvôli akcii. Tá sa vydarila aj v dvojke. Všetkého je viac. Bitiek, naháňačiek a aj karambolov pri ktorých autá doslova vystreľujú do vzduchu. Chlapci z Kobry 11 vyzerajú oproti tomuto ako amatéri. Škoda len, že akcia je o niečo menej prehľadná ako minule, ale sále to je v rámci pozerateľnej normy. Celkovo to je pre mňa ale priemer, ktorý ma skôr sklamal. Ok akcia + neznesiteľný dej. V trojke asi všetky neakčné scény rovno preklikám. 5/10. ()

Reklama

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie ktoré si tentokrát 5* zaslúži. jasné príbeh je len taký nejaký ale dobre naväzuje na jedničku a prináša opäť fajn súboje a autonaháňačky, najmä bitka v dome a repete bitky na fízlárne má grády, záverečná autonaháňačka kde odstreľuje auta do nebies je tiež super. A úplný záver vnadí na pokračovanie keďže jedna sviňa stále ostala voľná. A ja dúfam, že vznikne. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

......toto som napísal k filmu:Ztracená kulka """"aj francúzi vedia natočiť B-čkový film a la Amerika.....žiaľ.....ale keď už nie je originalita-tak aspoň priemerná imitácia - pozerateľná...ksichty neoslnia ,ale ...čo už......francúzska kinematografia od 90-tych rokov kráčala do prdele a.....už je tam.....kde je staré dobré Francúzsko..... :( """   a to isté by som napísal aj k tejto dvojke - ale  toto bolo ešte blbšie....zdemolovať x-áut služobných aj civilných ,z viacerých policajtov urobiť  práceneschopných a kvôli čomu........? - pozrieť sa dá, ale níííč moc..... ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Dvojka Ztracené kulky už se  ztrácí v recyklaci a pokusy o "zbombastičtění" akce místy působí už docela trapně.  Otevřený konec napovídá trojku, ale byť na ni kouknu, po tomhle se moc netěším.  To je tak, když natočíte relativně úspěšné akční béčko a pak se pokusíte z něj dále těžit. Většinou to hodně skřípe....Odřené tři. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

  • Během záběru, kdy se na vrakovišti likviduje upravený Renault 21, lze vidět v jeho přední části namontovaná kaskadérská pojezdová kolečka určená k manipulaci při náročných scénách. (UncleMorty)

Reklama

Reklama