Reklama

Reklama

Svetlo nádeje

(seriál)
  • Česko Světlo naděje (viac)
Trailer 1
USA, 2023, 6 h 49 min (Minutáž: 41–56 min)

Tvorcovia:

Tony Phelan, Joan Rater

Hudba:

Ariel Marx

Hrajú:

Bel Powley, Liev Schreiber, Ashley Brooke, Jim High, Billie Boullet, Joe Cole, Liza Sadovy, Andrew Van Wilpe, Victor Dohlsten, Amira Casar, Jenn Kirk (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Svetlo nádeje je seriál natočený podľa skutočných udalostí a sleduje príbeh Miep Giesovej, mladej bezstarostnej sekretárky, ktorá ukrývala Otta Franka a jeho rodinu pred nacistami počas Druhej svetovej vojny. Takmer dva roky Miep a jej manžel Jan chránili Frankovcov a ďalších židov, zatiaľ čo ona chodila každý deň do práce, pričom sa snažila udržať si aj fungujúce manželstvo. Niesla na svojich pleciach viac zodpovednosti, ako si ktokoľvek dokáže predstaviť. Milióny ľudí poznajú Denník Anny Frankovej a jej život v úkryte, no Svetlo nádeje je menej známy príbeh o tom, ako obyčajná sekretárka prejavila neobyčajnú odvahu počas jedného z najtemnejších období v histórii. (Disney+)

(viac)

Filmotéka

Používateľ Formát Jazyky Pridané Pozn.
Sarka.Bureso digitálna kópia
18.01.2024
mawzir digitálna kópia
28.12.2023
YOKR digitálna kópia
26.12.2023
elginka digitálna kópia
23.05.2023
F4RM3R digitálna kópia
14.05.2023

Súvisiace novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (viac)

Reklama

Reklama