Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

TV spot 3

Recenzie (422)

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Ach, sladké dávne časy... A vlastne, načo to zapierať, napriek všetkým technickým, obsahovým a logickým chybám, si túto telenovelu pozriem rada ešte i dnes. Pretože nie vždy máme radi len to, čo je bezchybné... A ja rada Muńeca brava mám. A i Gloriu, Linu, Bernarda, Sokoró, Ramona, slečnu Vicky, Angeliku... Veď sú to, a teraz nežartujem, asi najobľúbenejšie postavičky môjho detstva! A hoci si uvedomujem, že v skutočnosti celý tento seriál nie je nič viac, ako komerčná hlúposť, predsa len mám k všetkým tým 270-tim dielom silné citové väzby, a nič na tom nezmení žiaden racionálny fakt. Navyše, ako to tu už niekde bolo spomínané, mnohé kamerové sekvencie by vďaka svojej originálnosti a kvalite mohli byť inšpiráciou i pre "veľké" filmy. ()

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

V mém životě jednou nastalo období, kdy jsem několik měsíců trávil doma a jediná moje aktivita byla hra na počítači a televize. V té době jsem koukal opravdu na všechno co běželo, což byla například i telenovela Divoký anděl. A musím přiznat, že mě to docela chytlo, ačkoliv jsem si stále musel opakovat, že je to brak. Klasická telenovela se vším, co k ní patří a co lidé buď milují, nebo nenávidí, tady navíc podpořeno poměrně absurdním humorem. Jenže když na to koukáte, zjistíte, že celý děj se obrací zhruba ve dvacetidílných intervalech naruby a pořád dokola a přitom se nikam nevyvíjí. Příklad: Hlavní pár, který je už od první vteřiny předurčen ke šťastnému zamilovanému happy endu, bohatý šlechetný Ivo a prostá chudá služebná Milagros jsou do sebe zamilovaní, ale okolnosti a sviňáci jim nepřejí a hází jim intriky pod nohy, které se vždy promění v roztržku, načež je jeden z páru naštvaný na toho druhého. Záleží, na jaký díl se zrovna podíváte, ale vždy uvidíte situaci, že ona chce jeho, ale on nechce ji, nebo naopak. A to pak už člověka přestane bavit. Natalia Oreiro činí asi 80% veškeré atraktivnosti této prvoplánově chytlavé, ale jinak bezduché a nikam vedoucí telenovely. ()

Reklama

werus 

všetky recenzie používateľa

Dvě hvězdičky jsem uplácala z toho, že jsem na to fakt jistou dobu koukala, za parádní znělku a hezký ústřední pár. Jinak je Muneca brava telenovela jako každá jiná, myslím, že není v ničem horší ani lepší, možná jsem se s ní sešla ve správnou chvíli na správném místě nebo nevím, jak si vysvětlit, že mě vážně bavila :). Ano, každý má období, kdy je na seriály typu Policie NY nebo Kriminálka LV ještě moc mladej a blbej :).. Plně si uvědomuju, jaká je to kravina, ale dle mého názoru nejlepší kravina svého žánru - hodnotit to v konkurenci jenom telenovel, dostane hvězdiček možná i víc. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Presne ako tu spomína užívateľka Marina111 k týmto postavám mám určitú nostalgiu, sú tiež z môjho detstva a bola to skôr taká zábavná telenovela, bola iná ako ostatné, mal som rád zvučku, najmä Natalia Oreiro bola celkom pekná a najmä, keď bola s futbalovou loptou dopadali na mňa chvíľky úžasu, lebo v tom čase som hrával futbal, zbožňoval ho, často sledoval, skrátka aj s kamarátmi ním žil. Síce komercia a veľa obsahových nezmyslov, ale ako tak to bolo fajn. Ako raz jeden užívateľ na tejto stránke k jednému filmu napísal - Nostalgia je sviňa. ()

Paity 

všetky recenzie používateľa

Hodnoťme to prosím z jiného pohledu. Ano seriálově je to hrozné, točí se to kolem toho samého a děj je naprosto předvídatelný. A teď se zamyslete a porovnejte všechny Lusapindy a podobné nesmysly, které jižní Amerika stvořila za posledních třicet let a vyjde vám, že Divoký anděl je vlastně z nich nej a hlavně někdy i docela zábavný. A nakonec, Natalia Oreiro a její krásná prdelka, to je také důvod, proč se dívat.... ()

Galéria (183)

Zaujímavosti (31)

  • Natalia Oreiro nazpívala i úvodní píseň k seriálu. Její název je "Cambio Dolor" a původně byla nazpívána jen pro telenovelu. Až když se z ní stal později hit, vydala ji protagonistka také jako samostatnou skladbu. (xninjax)
  • Mariana Arias, která ztvárnila Andreu, je v Argentině dobře známou modelkou. Roli však dostala náhodou přes konkurz. (xninjax)
  • Valerie Zawadská šla do dabování staré babičky v seriálu s tím, že jí řekli ,že po několika dílech umře. Jenže její postava tam vydržela skoro až do konce. Více jak 200 dílů. (cariada)

Reklama

Reklama