Reklama

Reklama

Vlkolak - Nočný lovec

(TV film)
  • Česko Vlkodlak: Noční lovec (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Počas temnej a pochmúrnej noci sa z tieňov vynorí tajná skupina lovcov monštier, ktorí sa po smrti svojho vodcu zídu v strašidelnom sídle prastarého rodu. Pri podivnom a hrôzostrašnom pamätnom zhromaždení na počesť vodcovho života sú lovci vyzvaní k tajomnému a smrtonosnému súpereniu o mocnú relikviu. Čaká ich nočný lov, ktorý ich nakoniec privedie tvárou v tvár nebezpečnému monštru. Tento mrazivý a napínavý špeciál, inšpirovaný hororovými filmami z 30. a 40. rokov minulého storočia, si kladie za cieľ nahnať hrôzu a des, a predstaviť nové zákutie filmového vesmíru štúdia Marvel. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (252)

maddy 

všetky recenzie používateľa

V rámci Marvel tvorby značne originálny špeciál, ale odmietam nad tým žasnúť iba preto, že je to čiernobiele. Farebná štylizácia napodobňujúca hororové snímky z 30. rokov minulého storočia síce pôsobí v rámci pestrofarebného Marvelu sviežo, ale viac menej ostalo iba pri tých farbách. Nepracuje sa tu nijako zvlášť so strihom, kamerou, maskami alebo čímkoľvek iným čoby malo pripomnať tridsiate roky. V jadre je Werewolf by Night totiž klasická Marvelovka s typickými nadužívanými CGI trikmi (škoda, tu sa priam žiadalo použiť masky ako v starých filmoch), typickým humorom (záverečná diskusia medzi vlkolakom a monštrom sťa by vypadla z Thora), a nejakou to akciou v menšom merítku, akurát tentoraz v o niečo kratšom a oveľa lacnejšom prevedení. Ako päťdesiatminútovka fajn, neškodné, ale nechcem si to predstaviť v celovečernom, nebodaj seriálovom formáte, hlavne keď tá stredná časť drhla čo sa týka tempa už v takomto krátkom prevedení. CELKOVO: 6/10 ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Nic geniálního, jak by se to rádo vidělo, ale moc fajn cvičení. Příběh triviální. SPíše než forma to táhne dopředu obsazení Bernal, Donnelly a Man-Thing. V podstatě by mne velmi bavilo to viděl v dalším příběhu. Milých 7/10 do_Od_ Jestli jsi do ní zabouchnutý, tak doporučuju Cizinku, má tam vedlejší roli, ale je skvělá :) ()

Reklama

Juto 

všetky recenzie používateľa

Pôsobivý režijný debut od hudobného skladateľa Giacchina, ktorý pristupuje k vizuálnemu rozprávaniu príbehu ako k magickej hudbe, ktorú vytvára. Pričom každý záber (nota) je synchronizovaná s emóciami postáv. A to všetko v nádhernej čiernobielej podobe, ktorá mu dodáva hororovú atmosféru 40. rokov. 7/10 ()

movieband 

všetky recenzie používateľa

Byl jsem zvědavý. Staré universal hororové klasiky mám rád, a jde vidět, že tvůrci Werewolf by Night taky. Film je hezky nasnímaný, černobílé zpracování filmu taky sedí, béčkovost je znát a jde vidět, že se tvůrci nesnažily natočit áčkový film. Film je správný brak. Jen do určitého momentu, kdy na diváka začne poblikávat myšák a divák má jistotu, že se z příjemné podívané klube další komerce. A familyfriendly závěr u ohniště tomu napovídá. Za mě promarněný potenciál Marvel studios udělat vyjímku ze zajetých kolejí. ()

Algernons 

všetky recenzie používateľa

Krásný komiksový a hlavně MCU experiment, který je tentokrát dotaženo dokonce. Giacchino ukazuje, že není jen talnetovaný skladatel ale i filmař a hned několik sekvencí, scénerii a hrátek s nasvícením mě dostalo. Gael García Bernal si mě svým podáním Jacka Russela získal a celá tahle nakousnutá část světa Marvelu mě velice zaujala. Prosím pokračujte v tom a v podobných šlépějích. Kouzelná atmosférická záležitost, která má silnou vizi! Těším se na další poodbné projekty ať už od marvelu nebo Giacchina. Pocitvých, zasloužených a silných 8/10! ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (13)

  • První halloweenský speciál od Marvel Studios. (mikki089)
  • Skladba a grafika na počátku filmu odkazuje na Special Presentation od CBS, které se vysílalo v roce 1973. (Kubaaa97)
  • V tomto snímku se poprvé objevuje na televizních obrazovkách komiksová postava Man-Thing (Carey Jones). (mikki089)

Súvisiace novinky

Michael Giacchino našel nový projekt

Michael Giacchino našel nový projekt

05.01.2023

Oscarový skladatel a po nedávném debutu u Marvelu se snímkem Vlkodlak: Noční lovec taky režisér Michael Giacchino (Ztraceni, The Batman) se zdá se našel svůj příští tentokrát už celovečerní projekt.… (viac)

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

27.09.2022

Oceňovaný skladatel Michael Giacchino (Ztraceni, Star Trek, Válka o planetu opic) musí být s Kevinem Feigem velký kamarád, nejenže totiž od šéfa Marvelu dostal šanci natočit svůj režijní debut jako… (viac)

Reklama

Reklama