Reklama

Reklama

Detská hra 2

  • Česko Dětská hra 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vraždiaca bábika Chucky, ktorá v sebe skrýva dušu nebezpečného zločinca Charlesa Lee Raya, sa nevzdáva ani po predchádzajúcich neúspechoch. Je rozhodnutá za každú cenu získať telo malého chlapca Andyho Barcleya (Alex Vincent), ktorý jediný pozná jej hrozné tajomstvo. Andy prichádza do novej rodiny Joanne a Phila Simpsonovcov, ktorá sa bude o neho starať dovtedy, kým sa neuzdraví jeho matka. Aj on má čo najskôr zabudnúť na minulosť a vysporiadať sa so strachom z vraždiacej bábiky. Netuší, že čoskoro sa opäť ocitne zoči-voči vraždiacej beštii, ktorá ho úlisným spôsobom prehovára, aby boli kamarátmi na celý život.. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

Jossie 

všetky recenzie používateľa

Nezničitelný Chucky jde zase po Andym. Musím říct, že až na toho nebohého opraváře, který ještě vyfasoval nové oči, si tu smrt všichni zasloužili. Po tom závěru, kdy Chucky třikrát zase obživne už se opravdu nedá věřit, že by něco nepřežil. Herecké výkony dost mizerné a naprosto nejhorší je ten malý kluk, horšího už fakt vybrat nemohli. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Prvý film s Chuckym ktorý som ako 12 ročný videl v TV. O to viac ma vtedy mrzelo že som bol do príbehu vtiahnutý v momente kedy dávajú do poriadku spálenú figúrku netušiac čo sa dialo predtým. To mi však nebránilo si užiť tento horor zo všetkým. Keď som si to pozrel o desať rokov neskôr čuduj sa svete ono ma to bavilo znova ! Paranoidné predstavy malého dieťaťa ktoré sa premieňajú na skutočnosť a vynaliezavá bábika s dušou masového vraha s neuveriteľnou kadenciou hlášok ma opäť bavili. Je to rok 1990 ale 80´s hororový feeling nezaprie absolútne ničím...soundtrack atď.... Najviac ma bavil ten rozťahaný koniec.. Chucky nie a nie zomrieť... odsekne si ruku, roztavia sa mu nohy, roztaví sa celí... a on ešte stále žije... najbrutálnejšia smrť spomedzi všetkých častí, aj keď mu trojka šľape na päty. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Za mňa dvojka bez problémov vyrovnala kvality jednotky, dokonca by som povedal, že tu nájdeme ešte viac hravých nápadov, keď už máme v názve tú hru. Myslím tým samozrejme niektoré vraždy a predovšetkým skvelé finále v továrni. Opäť ale nejde o žiaden krvavý gorefest, občas dokonca vidíme až mŕtvolu a samotná vražda sa odohrá mimo kameru. Tematicky sa séria taktiež posúva, náhradná rodina nie je riešením, ale prekvapivo ním môže byť nevlastná sestra, respektíve staršia kamarátka, ktorá dokonca do istej miery môže prevziať úlohu matky. Kde je ale onen vytúžený domov, na to Andy ešte odpoveď nepozná. ()

swamp 

všetky recenzie používateľa

Pro mě naprostá klasika - jeden z prvních hororů, který jsem kdy (hezky na "tajňačku") viděl. 'Panenka Chucky' pro mě ve své době byla snad tou nejděsivější záležitostí. Ovšem i nyní je Child's play 2 příjemným pokoukáním, protože Chucky je pěkně sprostý a maximálně zábavný. :D Navíc ta loutka a její mimika jsou prostě famózní. ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

První pokračování "Dětské hry" je jen dalším důkazem toho, jak lehce se dá promarnit obrovský potenciál... Oproti kultovní jedničce se jedná o nudnou, nevylézavou záležitost, která nemá daleko k frašce. Napětí vystřídal přihlouplý humor, tuctové vraždy ničím nešokují a ani samotný Chucky už není to, co býval... NEXT, PLEASE!!! ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (16)

  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)
  • Martin Bryant, najhorší austrálsky masový vrah, 28. apríla 1996 zabil a zohavil 35 ľudí a ďalších 23 zranil. Bryant, ktorý mal IQ 66, bol doslova posadnutý Detskou hrou 2 a vplyv tohto filmu psychiater posúdil ako hlavný faktor na spáchanie takéhoto zločinu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama