Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo chvíli, kedy Maddie (Jennifer Lawrence) hrozí, že príde o rodičovský dom, objaví veľmi zvláštny inzerát: bohatí helikoptéroví rodičia hľadajú niekoho na "rande" s ich introvertným 19-ročným synom Percym, kým odíde na výšku. Na svoje veľké prekvapenie Maddie čoskoro zistí, že čudácky Percy vôbec nie je ľahký oriešok. (Itafilm)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (279)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

No Hard Feelings ma ako oddychová (našťastie tu nie je napísané romantická) komédia milo prekvapila. Pozrela som si to zo zvedavosti a preto, že v hlavnej úlohe môžeme vidieť veľmi dobrú herečku Jennifer Lawrence. Keď som sa dozvedela o jej novom projekte, trochu ma aj prekvapilo, že sa na takýto film dala. Je to vlastne viac než komédia, je to tak trochu aj dráma. Keď si rodičia najmú zrelú ženu, aby im zviedla mladučkého a ešte neskúseného syna, je to podľa mňa buď kruté alebo aj pritiahnuté za vlasy - prečo by to robili?! S tým absolútne nesúhlasim (sama mám dvoch synov - ešte sú malí), no odhliadnuc od témy je to veľmi pekne natočený film. Páčilo sa mi to. Len nečakajte nijakú romantiku. Vtipné to je. Moja najobľúbenejšia scénka je tá, ako si chlapec nalieva víno a pije ho ako vodu :-). 65%. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Chémia medzi postavami nulová. Vtipy mohli na papiery vyzerať dobre, ale v reáli ma nerozosmiali a celá tá hodnotovosť, ktorá tam ku koncu príde pôsobí smiešne. Takto nefunkčný film som už veľmi dlho nevidel. A pritom Stupnitsky spravil jednu z najvtipnejších komédií vôbec. Jediné čo poteší je nahá Jennifer Lawrence. Ale z takého námetu vytrieskať takúto prostoduchú blbosť. Au. Za mňa strata času. Fakt som mal problém to dopozerať. Ako keby sa nikto so zúčastnených ani nesnažil. ()

Reklama

Kaka 

všetky recenzie používateľa

One woman show v podobě Jennifer Lawrence. One je hlavní a vlastně z drtivé většiny jediný důvod, proč si tuhle post-pubertální taškařici pustit. Narážky na problematický život dospělých, boháče z Hamptons, sociální sítě i gender issues jsou v pohodě, vtipu je přiměřené množství a většina je snesitelná, ale být v roli Maddie jiná herečka, obávám se, že už to nebude ani zdaleka ono. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Sympatičtější a příjemnější komedie, než by se mohlo na první pohled zdát. Jennifer Lawrence jako místní rajda, která má slíbené auto od snobské rodiny za to, že odpaní jejich syna. Originální téma ale očekávaný průběh táhne hlavně ústřední duo, které si sedlo a časté humorné narážky na dnešní mládež, která tráví více času na mobilech než pr*áním. Film by si zasloužil lepší scénář ale celkově vše šlape a neurazí i přes hluchá místa a trochu přeslazený konec. P.S. pro fandy Jennifer Lawrence bude scéna na pláži splněním jejich vlhkých snů. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

po poměrně solidních reakcích sem čekal trochu víc. Chápu, že to tak měla ve scénáři, ale osobně mi docela vadilo, že se Maddie zkraje chová jako pako a extrémně tlačí na pilu. Asi to mělo být vtipné, ale na mě to tak ani zdaleka nepůsobilo. Pak se sice všechno srovná a přes určitá klišé se No hard feelings dostane do snesitelné roviny, ale i tak se nemůžu zbavit dojmu, že se z toho dalo vytřískat trochu víc. Jennifer mám rád, hrát umí, ale to jakou polohu jí tady tvůrci přiřkli nezachrání ani full frontal jako bonus...60% ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

Reklama

Reklama