Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hravé a vtipné, niečo v štýle Guy Ritchieho, ale nemalo to tú hĺbku... Jednoduché, no o to viac zábavné, pričom niektoré hlášky mi dokonca privodili kŕče v bruchu, hlavne od Liv Tyler - sexy vražednej beštie, ktorá sa teda s ničím nepárala a išla si za svojim hlava nehlava. Hlavne ten DVD prehrávač aby bol doma :). Veľmi príjemné prekvapenie. Nadpriemer. 75/100 ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pred 16timi rokmi ma to celkom bavilo. Dnes mi to uz pripada ako taka prilis primitivna komedia s hereckymi vykonmi jak z nejakeho porna. Jedna sexy kunda oblubuje troch debilov a poriadne ich vyuziva. Pribeh je miestami rozpravany z pohladu rôznych postav, ale jednotlive odlisnosti nie su natolko zabavne, aby to nezacalo byt po chvili otravne. Keby pri erotickych scenach Liv Tyler aspon nieco ukazala, tak by som snad dal aj tretiu hviezdu, ale kedze nic neukazala, tak mna Liv Tyler neoblbne tak ako chlapov v tom filme. 5/10. ()

Reklama

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Zábavnejší film, v ktorom vládne násilie a manipulácia, ste ešte nevideli! Toto je komédia taká čierna, že si musíte zvýšiť jas a kontrast obrazovky na maximum, aby vám nič dobré neušlo! Niektoré scény z One Night at McCool's strčia do vrecka aj preslávené Tarantinove čierno-cynické orgie z Pulp Fiction. Tešila som sa ako malé decko, smiala sa a na konci pri pesničke YMCA som "išla do kolien" (pochopíte keď uvidíte :-). Kto má čierny humor rád, zažije proste "pure joy". Má to šťavu, má to grády, Liv Tyler je nenormálne sexi a chlapi, ktorým zamotá hlavu, sú proste bezmocní. Testosterón sa rozlieva po podlahách ošarpaných domov aj milionárskych víl a rafinovanosť krásnej ženy slávi triumf. Bomba! ()

fmash 

všetky recenzie používateľa

Jak to dopadne, když se pablb, slizoun a trdlo začnou motat okolo jedné mrchy bez svědomí, která velice dobře ví, jak použít svůj hedvábný hlas a (patrně také velice hedvábné) tělo ve svůj prospěch? Navzdory očekávání a bolest slibujícímu pohledu na navoskovaného M. Douglase v úvodu se Začalo to jedné žhavé noci vyvinulo do slušné komedie. Loupající se vrstvy vyprávění z různých pohledů působily osvěžujícím dojmem, Goodmana mám rád (ne tak Reisera, jehož jsem mohle jenom v Jsem do tebe blázen). Dillonův trouba mi nebyl sympatický a kromě toho, že ve mně jeho příběh vzbudil soudružskou lítost, docela jsem mu jeho úděl přál. Liv Tyler zase jednou předla jako Arwen a nežral jsem jí sice její triky u auta, ale všechno ostatní ano. Douglas vypadal příšerně stylizovaně, ale nakonec mi byla jeho přisprostlá postava nejsympatičtější. Propletený příběh byl zábavný a bizarní finále mi trochu evokovalo Coeny v pozitivním smyslu. Celkově jsem byl dost spokojen a hodnotil bych klidně kolem 70 %. Čtyři hvězdičky si ale schovávám pro filmy, které mě něčím hodně zaujaly, což bohužel, navzdory všem svým kvalitám, žhavé noci nebyly. ()

lebowski 

všetky recenzie používateľa

Rozhodoval jsem mezi 4 a 5, spíše něco mezi, byl jsem velmi příjemně překvapen, každý mluví o tom samém z jiného pohledu, vše do sebe zapadá a člověk se musí smát, závěrečná přestřelka s jinou hudbou a je to drsný závěr, takhle bláznivá komedie, Goodman je už klasik,ostatní také dobří. Pro každého černý humor není. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)

Reklama

Reklama