Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

PauloZ 

všetky recenzie používateľa

Po shlédnutí jsem si uvědomil, že jsem na tom byl kdysi dávno (kolem roku 2001) v kině a měl jsem z toho tenkrát velmi dobrý pocit. Teď už tak dobrý dojem nesdílím. Je to solidní komedie, pár dobrých vtípků, ale taky je to taková ta lehce oldschoolová nadsazená konina. Navíc, ten konec je až příliš vyhrocený, takový "masakr" :-)). Pěkné 3*. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Zábavnejší film, v ktorom vládne násilie a manipulácia, ste ešte nevideli! Toto je komédia taká čierna, že si musíte zvýšiť jas a kontrast obrazovky na maximum, aby vám nič dobré neušlo! Niektoré scény z One Night at McCool's strčia do vrecka aj preslávené Tarantinove čierno-cynické orgie z Pulp Fiction. Tešila som sa ako malé decko, smiala sa a na konci pri pesničke YMCA som "išla do kolien" (pochopíte keď uvidíte :-). Kto má čierny humor rád, zažije proste "pure joy". Má to šťavu, má to grády, Liv Tyler je nenormálne sexi a chlapi, ktorým zamotá hlavu, sú proste bezmocní. Testosterón sa rozlieva po podlahách ošarpaných domov aj milionárskych víl a rafinovanosť krásnej ženy slávi triumf. Bomba! ()

Reklama

Jordan 

všetky recenzie používateľa

plnoštíhla ryšavá Liv Tyler ako malomestská femme fatale s príšerným vkusom a jedným celkom obyčajným snom a traja muži, ktorým prevrátila život hore nohami . . . a ako bonus - nesmierne pohodový elvis-style Douglas; to tvorí veľmi príjemnú, zábavnú čiernu komédiu plnú vtipných gagov, hlášok a vydarených scénok; čo všetko je muž ochotný urobiť pre ženu a žena pre . . . domov :) pre obdivovateľov ženských kriviek odporúčam scénu: umývanie auta a vyzývam pána Zwarta, aby urobil Directors cut s pretočenou a predĺženou scénou "Liv Tyler a manželka Paula Reisera na záhrade", pre všetkých, ktorí majú radi filmové odkazy - z ktorého filmu pochádza brat Utaha? "BINGO!" a DVD ()

vander19 

všetky recenzie používateľa

Už na úvod ma dostala celkom zaujímavá entrace pieseň. Ale to som ešte nevedel čo ma čaká. Ku komédiam sa staviam veľmi skepticky a je málo takých, ktoré ma zaujmú. Lenže táto je iná. Skladá sa ako keby z rôznych príbehov, ale vo všetkých hrá hlavnú rolu Jewel čiže sexi Tyler. No sexi???? Stráááášne sexi. Každá postava odvádza v tom svojom príbehu kvalitnú prácu. Mne sa asi najviac páčil Randy očami detektíva. Tá jeho premena z citlivého barmana na vidláka bola úžasne zahraná. Príjemný film, ktorý ma fakt potešil. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Vtipné, žhavé a vďaka sexi vražednej Liv Tyler miestami takmer desivé... K tomu na takýto film nevídané obsadenie, filmárska hravosť a neskutočná nálož gagov a vtipných scénok, ktorej vlastne chýba jediné - väčšia súrodosť a kompaktnosť scenára a možno ešte o niečo pritlačiť. Celkovo veľmi príjemná oddychová krimikomédia, na ktorej ma asi najviac bavili úplne odlišné rozprávania story z pohľadu troch hlavných "obetí". A samozrejme prekvapivo skvelá Liv Tyler. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)
  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)
  • Je to první film, který byl produkován společností Michaela Douglase „Further Films“. (Tygrys)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené