Reklama

Reklama

Tanec na rozloučenou

  • Švajčiarsko Last Dance
Trailer 1

Obsahy(1)

Germain ovdoví v 75 letech. Jen stěží se vyrovnává s tím, co se mu stalo, zatímco se jeho rodina snaží zaplnit prázdnotu nesčetnými telefonáty a rozličnými aktivitami. Germain však chce dostát slibu, který dal své ženě, a rozhodne se vytvořit taneční soubor. (Cinemax)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Starý pán si chce splniť sľub, ktorú dal manželke – keď niekto z nich zomrie, tak ten druhý dokončí to, s čím druhá polovica sa zabývala. Príbeh s peknou myšlienkou, ale z hľadiska filmovej realizácii to nie je úplne ono. Potenciál jednotlivých scén a postáv je nevyužitých, záver nie je dostatočne rázny. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Sú to rôzne tance. Pre niekoho tanec na rozlúčku, pre iných je tanec na hroboch naštartovanie politickej kariéry. Film má úprimnejšie ciele. Pre starého pána Žerména je objavenie tanca pojítkom, ktoré ho spája so zosnulou manželkou. Milovanou manželkou. Lenže akonáhle začne tancovať, už flirtuje s osobami, ktorým vagína chýba. 75 ročný vdovec konečne prišiel na to pravé orechové. Žiaľ, nevyšiel čas na to, aby to pravé bolo aj kakaové. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama