Reklama

Reklama

Asterix a Obelix: Misia Kleopatra

  • Česko Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Kleopatrin Egypt je pod nadvládou Rimanov a Kleopatra a Cézar sú milencami. Kleopatra, podráždená Cézarovymi sarkastickými poznámkami na adresu Egypťanov navrhne stávku - ak sa jej podarí vybudovať prepychový palác do troch mesiacov, bude musieť Cézar verejne vyhlásiť, že Egypťania sú najväčším národom na svete. Je to takmer nesplniteľná úloha, no architekt Numerobis nemá na výber - ak sa mu ju nepodarí splniť, stane sa z neho večera pre krokodílov. Pomôcť mu môže jedine zázrak - Asterix, Obelix a druid Panoramix, ktorý ovláda tajomstvo zázračného nápoja. (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (573)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Druhý filmový Asterix a Obelix, kde okrem tradične skvelého Gérarda Depardieu sa objaví aj taká herečka ako Monica Bellucci. Dobrodružstvo na vysokej úrovni, komédia tiež a preto možno vznikli aj také chvíľky v scénkach, že to je aj celkom slušný fantasy príbeh. Šialené, ale rodinný film európskeho formátu to pekne spĺňa. Som rád za ďalší zábavný film na túto tému. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Po troch rokoch od uvedenia prvého snímku sa na plátna kín vracajú dvaja legendárny, komixový hrdinovia. Asterix a Oblelix sa zúčastnia na výprave do veľkolepej egyptskej rýše. Musia tam sprevádzať a ochraňovať druida Panoramixa, ktorý sa rozhodol, že pomôže synovi svojho dávneho priateľa, pri realizácii megalomanského stavebného projektu. Titulné úlohy opäť perfektne stvárnili francúzski herci Christian Clavier a Gérard Depardieu. Bavil som sa pri tom ešte o trocha lepšie ako pri prvej časti. *** ()

Reklama

kinej 

všetky recenzie používateľa

Přijde mi jako by francouzům došel smysl pro humor. Od dob zlaté éry Funnese a Belmonda točí jednu trapnější komedii než druhou. Zlaté éra francouzského filmu je definitivně pryč a Mise Kleopatra je toho jen dalším důkazem. Místo snahy o orginialitu napodobují francoužští producenti bezduché hollywoodské filmy, aby tak vytvářely filmy ještě bezduššejší. ()

Adman 

všetky recenzie používateľa

Dobře dobře.. kdybych to podtrhl a sečetl, tak jsme se dostali na přesnou nulu! Film se tak strašně a ukrutně moc snaží být vtipnýýý ehhh!!!! .... že to nejde, tečka. Prostě a jednoduše: Vtipné scény akorát vyvažují ty trapné, a tak jsme na onom středu, tedy nikde. Film se prostě jenom jenom tak přehoupne, a za hodinku už ani nevíte, že jste na něco koukali. Jediné malé plus, je Monica Bellucci, která tam je stejně jenom minimálně. Pokud to uvidím ještě jednou, tak si budu dávat veliký pozor, abych trochu mimo abych se dokázal sem tam nějakému vtipu zasmát a aby mi to nepřipadalo tak trapné, což opravdu nemám rád. ()

Marius 

všetky recenzie používateľa

Jasné, že je to hovadina. Niektoré scény sú vyslovene trápne. Ale napriek tomu má tento zhúlenecký film veľa pozitív - somára Cannabisa, film o languste, ďalej božsky použitú skladbu "Ti AAAAAAAAAmo", pirátov a bohyňu Monicu, ktorá keď je na scéne tak by vám nevadilo ani keby tam hrali Teletubbies s Pokémonmi dohromady. ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (33)

  • Ve filmu se třikrát objeví pirátská loď, která se pokaždé potopí. (PAHA)

Reklama

Reklama