Reklama

Reklama

Foter je lotor

  • Slovensko Protivný svokor (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Gaylord „Greg“ Focker (Ben Stiller) je až po uši zamilovaný do pôvabnej Pamely „Pam“ Byrnesovej (Teri Polo) - a tak nečudo, že keď príde svadobné oznámenie od jej mladšej sestry, je pripravený spoznať celú rodinu svojej vyvolenej a požiadať rodičov o jej ruku! Zdanlivo možno ide o banálnu situáciu, keď sa obe strany snažia za každú cenu vytvoriť o sebe ten najlepší dojem. Pamin otec Jack (Robert De Niro), niekdajší agent CIA, ktorý je od prírody nedôverčivý a podozrievavý, má však omnoho výhodnejšiu východiskovú pozíciu. Je na domácej pôde a pre jeho dieťa nie je nikto dosť dobrý! A už vôbec nie Greg, ktorý nemá kladný vzťah k mačkám - stratil mu štvornohého miláčika a chcel ho trápne nahradiť iným z útulku -, je zamestnaný v nemocnici ako zdravotný „brat“, detektor lži naňho prezradil, že veľmi dobre vie, čo sú to pornofilmy a okrem toho má nemožné priezvisko! Gregovi sa navyše darí skutočne majstrovsky „šliapať v porceláne“ a nechávať za sebou spúšť. Oživenie do súboja dvoch hlavných „kohútov na smetisku“ však vnesú aj matka nevesty Dina (Blythe Danner) a sok v láske - bohatý krásavec a „vhodný ženích“ Kevin Rawley (Owen Wilson). Všetko nasvedčuje tomu, že Pam si s Gregom vytúžené „Áno“ nikdy nepovie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (499)

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Spociatku sa tato komedia vyfarbovala vo velmi peknych farbach,avsak po urcitom case tempo opadalo,vtipne sceny neboli vtipnymi a celkove obsadenie De Nira pokladam za OBROVSKE mrhanie jeho talentom. Je jasne,ze vsetko stoji a padam na nom,takze stale to na nom stoji,pretoze on je fakt vyborne demonicky,ale film ako taky je len sedy priemer...horsich 60%. Na druhe zhliadnutie idem na 70%, pretoze De Niro je uuuplne skvely!!! ()

Ivoshek 

všetky recenzie používateľa

Dobrá Stillerovka. Gaylord Focker trochu připomíná postavy Pierra Richarda. Na co sáhne, to se zkazí, jakýkoli pokus o nápravu končí ještě větším průserem.... a tak to graduje celý film až do totálního průseru. Zlatý hřeb filmu je tchánův výslech na detektoru lži a debata o významu textu v písni o dráčkovi. ((((o: De Nira bych za tchána fakt nechtěl. pozn. Po opětovném shlédnutí dávám pět kousků. Ať si milovníci "oduševnělého humoru" štěkají, Gaylordova karavana jede dál. (o: ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Skvelý námet, ale nie až tak moc. Skvelé obsadenie, ale nie až tak moc. Skvelé fóry, ale nie vždy dotiahnuté do očakávanej pointy. Ak tvorcov už nič nenapadá, tak si niekto vďaka Fockerovi ublíži, nevynímajúc zvieratá. Mierne nadpriemerná, nie až tak klasická hollywoodska komédia (De Niro v bláznivej komédii) , ktorá málokoho sklame, ale aj málokoho nadchne. Za pozretie určite stojí. Francúzski a naši tvorcovia boli na tento žáner väčší machri. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Jo, o peniaze ide az v prvom rade. Zarobok tu bol jaxvina, tomu zodpoveda aj moje hodnotenie. Mne ide o peniaze. A to, ze sa tvorcovia dostali za vodu je ich sikovnost a tak to ma byt. Vyborna, slusna komedia s De Nirom a Benom Stillerom, ktoru natocil mne neznamy Jay Roach. Na vtipoch sa dalo nasmiat prvykrat, ale nie na druhykrat. Fucker sa u nas prelozilo ako pan jebal 78 % ()

Pierre 

všetky recenzie používateľa

Zdravotní bratr (pardon, sestra) Jebal konečně našel dívku svou snů. Jenomže nejdříve se musí vypořadát se svým budocím tchánem, bývalým agentem, který je opravdu fotr lotr. Robert de Niro je super, pár vtipků možná trapných, ale pár skvělých. Novější americká komedie u které jsem se fakt pobavil?  Třeba u scény s urnou? A zaslouží si podle mě svoji oblibu?  Skvělý objev. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (32)

  • Když Greg (Ben Stiller) hodí krabičku cigaret na střechu, je "vzhůru nohama“. Když však poté honí po střeše kocoura, je krabička naopak. (Mr.Hudson)
  • Kevinův (Owen Wilson) bazén má odrazové prkno. Když však hrají vodní pólo, mají vodu do pasu. Nikdo by se do takto mělkého bazénu zajisté neodvážil skočit. (dydy79)

Súvisiace novinky

Bryana Cranstona pronásleduje „americký režim“

Bryana Cranstona pronásleduje „americký režim“

20.09.2013

Právě v těchto dnech zažívá vrchol slávy jako Walter „Heisenberg" White v seriálu stanice AMC Breaking Bad. V neděli odvysílaná epizoda „Ozymandias" strhala rekordy v sledovanosti a kritici i diváci… (viac)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (viac)

Reklama

Reklama