Reklama

Reklama

Corner Office

Trailer

Obsedantní byrokrat Orson objeví prázdnou kancelář, která mu poskytne klidné pracovní zázemí. Záhy si ale uvědomí, že místnost není tím, čím se zdá být. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Atmosférou, ktorá je strašne chladná a zároveň psychedelická, to pripomína Severance, ale postupne to začne dosť nudiť. Pointa je jasná každému dlhé minúty pred koncom a cesta ktorá k nej vedie nie je dostatočne zaujímavá. Jon Hamm hrá skvele toho chudáka, ktorý postupne stále viac prepadá šialenstvu, ale na strhujúci film to nestačí. Výsledkom je priemerná jednohubka. 5/10. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

To bolo ... fakt divné! Spočiatku to pôsobí ako vcelku vydarená satira na kancelársku stereotypnú atmosféru. Ale keď do deju prichádza tá mysteriózna "miestnosť", tak to začína byť pomerne divné a hoci som bol zvedavý, čo z toho vzíde, tak to vyústilo do pomerne nesúrodého lyrického zámeru. Škoda, lebo som dúfal, že sa to bude niesť v nejakom epickejšom formáte, a hlavne že to bude mať aj nejaké racionálne rozuzlenie. 2* za námet, ale inak tá paranormálna atmosféra tomu príliš nepomohla. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Satira na kancelársku kultúru, ale kto nevydrží do druhej polovice filmu, tak sa nejakého trhania kútikmi úst nedočká, pretože prvá polovica je atmosférická absurdná dráma, skvele zahraná, výborne prerozprávaná, hercom a ich replikám veriť všetko. A malo to ostať len pri tom, pri tom vážnejšom. To uvoľnenie z druhej polovice berie filmu šmrnc, hoci ho nabíja hlavnou ideou s nejasnými interpretáciami, takže dojem je taký, že človek ani nevie, či sa oplatilo pozerať. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

"Smakocinka", ktora rozhodne nesadne kazdemu. Mnohi sa naopaku unudia. Spociatku velmi pomaly rozbeh v sterilnom prostredi, plnom, nulovej citovo-podfarbenej reakcie kolegov z prace v korporate. Cely cas pocuvame myslienky hlavnehej postavy (fuzaty Jon Hamm) a treba zdoraznit, ze su naopak dost neutralne az britsky suche. Komediou by som film takisto nenazval. A ked, tak velmi, velmi vlaznou. "He didn't go INSIDE". ;) Kolko kancelarskych krys je treba na utiahnutie jednej ziarivky? Pribeh je v skutocnosti o "uteku" do "miestnosti", kde sa hlavny hrdina citi uvolnene, bezpecne a kreativne. Kedze tiez pracujem v korporate, zrejme je i medzi nami niekto, kto azda potrebuje pomoc, ci len oporu blizkych. Snad sa mu/jej dostava. Priemer. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • Kedykoľvek sa Orson (Jon Hamm) ocitne na parkovisku, každé auto je presne tej istej značky a modelu. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od februára 2021 vo Vancouveri v Britskej Kolumbii. (Arsenal83)

Reklama

Reklama