Reklama

Reklama

Hashtag podvodníčka

Trailer 1

VOD (1)

Ambiciózna mladá žena (Zoey Deutchová) získa sledovateľov a slávu, keď sa vydáva za preživšiu smrteľného útoku, ale čoskoro zistí, že online povesť prichádza za hroznú cenu. (Disney+)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (25)

bourec 

všetky recenzie používateľa

Asi poslední film od woman reži-sérky. Po dvaceti minuách mě bylo jasný, že to je další podivnej filmovej projekt týhle doby. Vydržel jsem zhruba 40 minut. Za tu dobu jsem omílal myšlenku, jak by film vypadal od někoho zkušenějšího, a hlavně kterej by se realizoval koncem minulýho milénia. Ale mám pocit, že nebytyčnej rozdíl k lepšímu. No nic, tohle je slušná jednohvězdičková, pomalá, nezábavná capina. 20%. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

A koľko takých je. Kvôli internetovej sláve zrobia všetko, kľudne si vymyslia storky, sfalšujú fotky. A dav im to zožerie. Škoda, že film nemal okrem tejto myšlienky aj hustejšie finále, aby sa ukázalo, že za klamstvá sa platí, ale že fakt poriadne. Tu to bolo poňaté tak plocho, rýchla sláva a rýchly pád. Záverečný, akože emotívny prejav bol teatrálny. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Danni by pro pozornost udělala cokoliv a tak si na instagram udělá fake fotky ze svého fake výletu do Paříže. Bohužel v té době dojde v Paříži k teroristickým útokům a Danni je tak rázem obletována jako oběť a přeživší.Místo toho aby vše uvedla na pravou míru dokud nebude úplně pozdě, začne si samozřejmě téhle pozornosti užívat.To jí přivede k Rowan, která zažila a přežila střelbu ve škole při níž zemřela její sestra.Události už ovšem nabraly takový spád, že pro Danni existují už jen dvě cesty - udržet si pózu oběti a nebo jít s pravdou ven a stát se vyvrhelem. Not Okay je filmem od kterého sem nic nečekal a nakonec sem dostal víc než slušnou sondu do života dnešní instagramové a tik tok generace, která je pro počet sledujících schopna všeho, nicméně také ukazuje, že každá lež má svoje hranice a následky pak nemusí být úplně příjemné. Co mi docela dost chybělo je větší gradace v závěru a absence pořádného konce. To co bylo slušně rozjeté tak nakonec skončí nijak,závěr vyšumí do ztracena a doutnající potenciál zhasne jako sirka.To je koneckonců hlavní důvod proč nemůžu a nechci jít v hodnocení výš...60% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Waw! Od tohto som určite nečakal žiadne zázraky (hoci už pri prečítaní popisu mi prišla téma vynikajúca), no napokon som veľmi milo prekvapený. Na prvý pohľad to síce pôsobí absurdne, ale keď sa človek do toho viac zahĺbi, tak je až smutné, že to až tak absurdné nie je ani zďaleka. Dnešná doba lajkov, followerov a heštegov bohužiaľ niektorých dotlačí až do podobnej situácie, do akej sa dostala Danni. Cena za slávu je niekedy aj taká, že človek zapredá vlastnú osobnosť vymyslenému životu a fejkovým fotkám či videám. Film bol natočený zručne, výstižne, miestami dokonca komicky (alebo skôr tragikomicky?). Možno to preženiem vo finálnom hodnotení, ale tomuto som ochotný dať skutočne 5* (a to dávam málokedy). #NotOkay! ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Komediálna dráma, ktorá z väčšej časti funguje hlavne na tom, že si hlavnú postavu zahrala sympatická herečka. Diváka sa snaží vtiahnuť do sveta sociálnych sietí a nebezpečenstiev, ktoré v nich môžeme nájsť. V tomto smere malé bezvýznamné plus. Tiež o tom, že lož má krátke nohy. Páčila sa mi aj myšlienka, že čo je skutočná hodnota popularity a ako veľmi sú ochotní niektorí neboráci sa pre ňu obetovať. Na jedno pozretie stačí. Priemer. 60/100 ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama