Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španielsko Bird Box: Barcelona (viac)
všetky plagáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (101)

figliar 

všetky recenzie používateľa

Ten, komu sa páčil film Bird Box so Sandrou Bullock bude určite nadšený. Myšlienka zostáva rovnaká, prostredie Barcelony je v horore lepšie, temnejšie ako americký kontinent. Dej sa sem tam vracia na počiatky invázie a vysvetľuje pôvod záhadných sebevrážd. Ale španielsky tvorcovia a herci filmu nedokázali dať dôstojnú kvalitu a nevyužili potenciál. Prvému dielu som dal slabé 3, no teraz to na viac než 2 hviezdy nevidím. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Takže aj keď tento film nie je taký dobrý ako prvý, v žiadnom prípade to nie je zlé pokračovanie. Na začiatku filmu som bol dosť prekvapený, lebo perspektíva je z úplne iného uhla, na aký ste pri takomto filme zvyknutí. Film sa zaoberá niektorými otázkami o tvoroch a zároveň zachováva atmosféru tajomstva. Dej je väčšinou solídny, len s menším zadrhnutím ku koncu. Motivácia postáv je do značnej miery vierohodná, s výnimkou jedného antagonistu, ktorého stvárnenie pôsobí mierne prehnane. Spojenie tejto postavy s určitou inštitúciou môže vysvetliť nespokojné hodnotenie. Ale, čo je veľké plus pokračovania je rýchle tempo 6/10 ()

Reklama

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Konceptuálně ne úplně marný sequel, ale k čemu je koncept, když to ve výsledku dopadlo jako skoro vždycky na Netflixu. Zpracování bez šťávy a energie, postavy by to měly táhnout, ale ani jedna nezaujme. Těšil jsem se alespoň na pěkné záběry z Barcelony, ale ani to město, které narvali do názvu, nedokázali vytěžit. Jedna paní Bier je holt víc než dva Pastorové. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Ak sa Vám Bird Box páčil tak sa Bird Boxu Barcelona rozhodne vyhnite, pretože Vaše spomienky dostanú riadne zabrať a asi nebude chápať ako môže niekto na dobrý film nadviazať, aj keď iba voľne, takouto hlúposťou. A ak Vás Bird Box neoslovil tak toto neskúšajte ani náhodou lebo si myslím že to nedokážete vôbec dopozerať. Človeku sa až nechce veriť že toto niekto vôbec natočil a dokázal natiahnuť na takmer dve hodiny. ()

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Tenhle sequel měl slušně nakročeno do chvíle než jsem zjistil, že monstra, který by bylo tentokrát možný bez problému vidět zase neuvidíme a kromě jedný teorie se o nich zase nic moc nedozvíme. Taky jsem se bavil mnohem víc než začala na danym postaposvětě pobíhat sekta “vidoucích” fanatiků. Ty bych nejradši z příběhu vynechal a soustředil bych se jenom na hlavního (anti)hrdinu. Pojetí, že hlavní postava je minimálně ze začátku záporák (byť asi s dobrym úmyslem) se mi naopak vcelku líbilo. Atmosféra zničený Barcelony byla taky docela zajímavá. Kdyby příběh byl nejdřív o seznámení s “vidoucí” postavou a následně se rozjela bitka mezi monstrama a zbytkem lidstva díky jistym DNA modifikacím (viz závěr), moh být výsledek o dost lepší. Tahle bitka byl asi námět na případnej třetí díl, ale obávám se, že toho se fakt vzhledem k bídnejm ohlasům a recenzím fakt nedočkáme. Žádnej průšvih se sice nekoná, ale oproti původnímu filmu jde o velkej sešup dolu, co se zábavnosti a napětí týče, dvě hodně silný hvězdy. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (2)

  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)
  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)

Reklama

Reklama