Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Supertajná organizácia MIB (Muži v čiernom), ktorá sleduje činnosť mimozemšťanov na planéte Zem už dobrých 40 rokov, vypátra prítomnosť intergalaktického teroristu Edgara (Vincent D'Onofrio), ktorý prišiel na Zem zavraždiť dvoch špeciálnych veľvyslancov z inej galaxie. Do akcie sa pustia dvaja super špecialisti - agent Kay (Tommy Lee Jones) a agent Jay (Will Smith), dvaja muži v čiernych oblekoch so superzbraňami. New York sa stane bojiskom medzi votrelcami a agentmi. Kým agent Kay je chladný, vždy ovládajúci sa drsňák, agent Jay je nováčik, popudlivý a naivný. Vo svojom odbore však patrí k najlepším. Treba zneškodniť zákerného Edgara a zachrániť Zem pred deštrukciou. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (689)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že so sa zasmial asi 5x. Komédiám, pri ktorých sa zasmejem 3 a menej krát, dávam dve hiezdy, pokiaľ ten zvyšok nie je trápny. Komédiám, kde sa zasmejem 8 a viackrát a majú aj dobrý dej, dávam štyri hviezdy. MIB je niekde medzi tým. Nechápem, prečo sa tvorcovia nemohli viac odviazať. To by bolo na väčšinové publikum príliš, ak by bol film viacej vtipný? Nedošlo by dostatok divákov? Nie je to na hlavu? ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Danny Elfman: 1. Men in Black ,2. We Just Wanna Party with You ,3. I'm Feelin' You ,4. Dah Dee Dah (Sexy Thing) ,5. Just Cruisin' ,6. The 'Notic ,7. Make You Happy ,8. Escobar '97 ,9. Erotik City ,10. Same Ol' Thing ,11. Killing Time ,12. Waiting for Love ,13. Chanel No. Fever ,14. Some Cow Fonque (More Tea, Vicar?) ,15. Men in Black Main Theme ,16. Men in Black Closing Theme , ()

Reklama

Sarkastic 

všetky recenzie používateľa

Po nevtipném a nudném začátku jsem si už pomalu začal říkat, proč se o tomto filmu svého času mluvilo jako o diváckém hitu, ale při "pohovoru" to naštěstí začalo chytat šťávu a občasný humor. Ten nebyl ani tolik založen na hláškách jako hlavně na sehranosti nesourodé dvojky K&J. Masky byly nápadité, triky a efekty samotné mi už ale přišly celkem obyčejné. Potěšil však pěkný závěr. MiB jsou docela zábavnou a pohodovou jednohubkou, ideální na odreagování, která je (v daném žánru) tak na slabší 4*. ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

(60%) Jedná se o takovou neškodnou akční sci-fi blbinu, která se ale nedá vidět opakovaně. Alespoň tak to na mě celé působí. Asi tak cca ta seznamovací 1/3 mě moc nebrala, až pak mě to začalo víc bavit a i jsem se párkrát pousmál. Tommy Lee Jones A Will Smith – oba byli super. Našlo se tu pár vtipných okamžiků. O akci tu moc nešlo a technická stránka je trochu, co se týče efektů slabší. Hudba byla méně výrazná, ale v tomto případě to bylo jedno. No, kdyby byl film delší a víc nápaditější, mohlo to dopadnout lépe. Tak jako tak to moc kritizovat nemůžu, mělo to spád, skvělé ústřední duo, pár hezky a vtipně vytvořených mimoňů … Ale za týden si na tenhle snímek už skoro ani nevzpomenu. ()

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Ďaľšia mimozemská magorina,ktorých bolo na konci 20. storočia natočených dosť.Tommy Lee Jones a Will Smith vytvorili famoznu dvojku,o ktorej som si myslel,že klapať nebude.Ale mýlil som sa,títo dvaja exoti vytvorili skvelú akčnú sci-fi jazdu s nadpriemernými efektami a zaujímavou myšlienkou.Aj ten mimozemský šváb bol "coolový",v závere sa nám ukázal v plnej kráse.Naozaj vydarené sci-fíčko,aj na humor dojde,so Smithom nie je o čom pochybovať.Aj začiatok bol krásny,lietajúci šváb,ktorý vyplňal pozadie pre úvodné titulky.Aj keď pre niekoho obyčajná fantas magorina,určite je ale nadpriemerne spracovaná a veľmi slušne obsadená,čo ja beriem za skvele odvedenú prácu filmových tvorcov.Proste sa budete baviť,nič viac v tom nehľadajte,inak by samohlo stať,že by ste po dopozeraní filmu boli sklamaní./85%/ ()

Galéria (94)

Zaujímavosti (52)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 90 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V jednej scéne, pri jazde autom, je okno na strane spolujazdca J (Will Smith) v rôznych záberoch raz otvorené a raz zatvorené. (Kub_ees)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (viac)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (viac)

Jump Street vs. Muži v černém

Jump Street vs. Muži v černém

06.03.2016

Když se na konci roku 2014 začalo mluvit o crossoveru Jump Streetu a Mužů v černém, všichni to brali jako podivný vtip. Záhy se ale ukázalo, že je tenhle koncept reálně ve hře, protože by jím studio… (viac)

V Sony chystají nové Muže v černém

V Sony chystají nové Muže v černém

25.09.2015

První Muži v černém byli blesk z čistého nebe, dvojka ale takový úspěch nezaznamenala. Na trojku se tudíž čekalo 10 let, a když v roce 2012 konečně dorazila, byl to docela zázračný hit. Studio Sony… (viac)

Reklama

Reklama