Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je láska náhoda alebo osud, ktorému človek nemá šancu uniknúť? A môže mať osud zmysel pre humor?
Jonathan Trager a Sara Thomasová sa stretli v newyorskom obchode pri kúpe rukavíc. Hoci ich kupovali pre svojich partnerov, medzi oboma preskočila iskra a vianočné nakupovanie sa zmenilo na romancu. Jon mal záujem o ďalšie stretnutie, lenže Sara zapochybovala, takže si nevymenili adresy či telefónne čísla. Zrejme obaja však tajne dúfali, že to za nich vyrieši osud. Po niekoľkých rokoch, keď obaja stáli pred vlastnou svadbou, sa rozhodli, že osudu dajú ešte jednu, poslednú šancu. A keďže bol ten osud akýsi ospalý, rozhodli sa mu pomôcť. Jonovi v pátraní po Sare pomáha jeho najlepší priateľ a Sara tiež žiada od snúbenca pár dní voľna, aby mohla s priateľkou letieť z Kalifornie do New Yorku, kde by pri troche šťastia mohla stretnúť svoju „spriaznenú dušu". Obaja totiž zistili, že jeden druhého potrebujú. Svoje posledné slovo má však predsa len osud... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (285)

Karush 

všetky recenzie používateľa

Rozkošný film vo všetkých svojich smeroch, ktorý ma vždy dokáže učarovať svojou atmosférou a príbehom. New York, aký sme už dávno nemali možnosť vidieť: predvianočný zhon, Central Park a hlavne krásna panoráma mesta. Spolu s vynikajúcou hudbou a zábavnou hrou romantického párika je to svieži film po všetkých tých silených romantických filmov poslednej doby. Vzájomné hľadanie a množstvo náhod sú síce nemysliteľné, a preto film treba vnímať s nadsádzkou, a potom aj tak takýto záver padne veľmi dobre a uspokojivo. Podobné filmy: Wicker Park, Byt. ()

Tyny 

všetky recenzie používateľa

Příběh o náhodách. Příběh o tom, že osud dokáže zamávat s celým vašim životem a ani se to nemusíte nikdy dozvědět. Líbilo se mi, že hlavní postavy se do ničeho nenutili, nebyli tam přeslazené scénky ani ultra vtipné vynucené momenty, na kterých si někteří režiséři obzvlášť zakládají. I když je to vskutku obyčejný film, tak má v sobě určitou energii, která diváka, jakožto mně, velmi bavila. ()

Reklama

Hees 

všetky recenzie používateľa

Taký milý oddychový romantický film so slušne hrajúcou dvojicou hlavných hrdinov (John Cusack a Kate Beckinsale). Tento film Serendipity je samozrejme trocha sladučký, ako dve zlepené lízatká lebo neukazuje až tak skutočný život, ale tak film predsa má zabaviť a niečo divákovi dať a mne tento film dal príjemný pocit a to je dôležité. Sladučký je preto, lebo takto v skutočnosti osud nefunguje ten Vám dá väčšinou jednu šancu a nie viac. Ako som už spomenul výkon hlavných hrdinov je mierne nadpriemerný, ale ostatní herci vo filme ma nezaujali svojimi výkonmi, okrem pána Eugena Levyho (tento herec je známy so série American Pie). Ďalej sa film príjemne hrá s náhodami a osudom, človek by darmo čakal iný koniec ako sme dostali pretože asi by nás iný koniec sklamal. Takže tento film je veľmi pekný, príjemný a tí čo čakajú klasickú romantiku ju aj dostanú. (Hodnotenie 3,5) ()

Myrreczech 

všetky recenzie používateľa

Příliš přeslazená prkotina s osudem v hlavní roli, který do všeho zasáhne, ale přesně tak, jak by si to nikdo nepřál. Navíc s naprosto špatným happyendem, Kate je schopná kvůli náhodě po x letech vletět do svatební síně a přerušit svatbu někoho koho skoro vůbec nezná ... a co se vlastně stalo s Cusackovou snoubenkou? Spáchala sebevraždu? ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Ani ja som nečakal nič viac než ďalšiu obyčajnú priemernú "americkú " romantickú komédiu a v tomto ohľade ma Chelsomov film veľmi príjemne prekvapil. Nenáročný a na romantický žáner až prekvapivo zábavný filmík, ktorému nechýba kúzelná vianočná atmosféra, ale predovšetkým veľmi dobrá hlavná dvojka. Kate Beckinsale je tu tradične krásna a okúzľujúca a John Cusack zase pohodový a vcelku prirodzený. No, ja som sa rozhodne ani trochu nenudil a myslím, že Lásku na stope si ešte nie raz doprajem... ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (13)

  • Stůl v restauraci, u kterého sedí ve filmu hlavní postavy, byl po premiéře přejmenován na Hvězdný stůl. (HappySmile)
  • Natáčalo sa v letných v mesiacoch, ale film zobrazuje vianočné obdobie. (Karush)
  • Kniha, kterou Jonathan (John Cusack) ve filmu hledá - "Láska za časů cholery", je Johnem Cusackem zmíněna již v jeho předchozím filmu Všechny moje lásky (2000) na seznamu knih, které právě čte. (HappySmile)

Reklama

Reklama