Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je láska náhoda alebo osud, ktorému človek nemá šancu uniknúť? A môže mať osud zmysel pre humor?
Jonathan Trager a Sara Thomasová sa stretli v newyorskom obchode pri kúpe rukavíc. Hoci ich kupovali pre svojich partnerov, medzi oboma preskočila iskra a vianočné nakupovanie sa zmenilo na romancu. Jon mal záujem o ďalšie stretnutie, lenže Sara zapochybovala, takže si nevymenili adresy či telefónne čísla. Zrejme obaja však tajne dúfali, že to za nich vyrieši osud. Po niekoľkých rokoch, keď obaja stáli pred vlastnou svadbou, sa rozhodli, že osudu dajú ešte jednu, poslednú šancu. A keďže bol ten osud akýsi ospalý, rozhodli sa mu pomôcť. Jonovi v pátraní po Sare pomáha jeho najlepší priateľ a Sara tiež žiada od snúbenca pár dní voľna, aby mohla s priateľkou letieť z Kalifornie do New Yorku, kde by pri troche šťastia mohla stretnúť svoju „spriaznenú dušu". Obaja totiž zistili, že jeden druhého potrebujú. Svoje posledné slovo má však predsa len osud... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (285)

Boss321 

všetky recenzie používateľa

Moc pěkná romantická komedie o tom jestli existuje něco jako osudová láska. Kate Beckinsale a John Cusasck se sejdou dvakrát za sebou v obchodě, prožijí spolu krásnou noc, ale potom se potkají až po letech když mají oba svatbu. Na to, že jsem očekával další tuctovou komedie jsem byl moc mile překvapen..... ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Po prvních deseti minutách jsem měl až slzy na krajíčku z upřímných očí Kate a Johna. Následovalo čekání, sice hezké a s mnoha zajímavými místy volajícími po rozuzlení, aby to vše skončilo až moc kýčovitě a americky. Škoda přeškoda. I tak jsem však nadšen, především z pocitu radosti, který se oběma hrdinům dařilo předávat skrz obrazovku po celou dobu. ()

Reklama

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Celkově docela o ničem, moc mě to nezaujalo, místami z toho naivita přímo čiší. Film překvapí pouze v maličkostech, ale ty docela stojí za to, navíc v době Vánoc je to vcelku pohodová odreagovačka. A může mi ještě někdo vysvětlit, co je na tom jako fantasy? Odpovím si sám: Vůbec nic. 60% ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Hezká a příjemná romantická komedie, která hraje na klasickou notu – počkej si do konce filmu a skončí to dobře. I když jde o poměrně krátký film, konec je nesnesitelně dlouhý, aspoň že to zachraňují dobré herecké party Cusacka a Beckinsale. Nic nového to není, ale pro ortodoxní romantiky další dobrý kousek do sbírky. Hudba: Alana Silvestri ()

Madison 

všetky recenzie používateľa

Ľahké filmové spestrenie počas zasneženého dňa pri šálke teplej čokolády :-) Scenár je občas pritiahnutý za vlasy a irituje ma hlavne to množstvo priblblých dialógov, bez ktorých by sa americkí scenáristi pri tvorení komediálnych romancí asi nezaobišli. John Cusack a Kate Beckinsale sú však takí roztomilí, že ruka v ruke s hlavným hrdinom ,,osudom" si hravo poradia aj s klišoidnými hlúposťami. Ak nemáte chuť na žiadne existenčné či intelektuálne úvahy, tento film si užijete so všetkým, čo k tomu patrí - a hlavne s druhou polovičkou :-) ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (15)

  • Když Jonathan (John Cusack) nakreslí Sáře (Kate Beckinsale) na zápěstí souhvězdí Kassiopeji, kouká se velmi vysoko do oblohy. Souhvězdí je skutečně v zimních měsících na mnoha místech severní polokoule vysoko na obloze a nikdy nezapadá (je tzv. cirkumpolární). (imaginer21)
  • Stůl v restauraci, u kterého sedí ve filmu hlavní postavy, byl po premiéře přejmenován na Hvězdný stůl. (HappySmile)
  • Když Jonathan (John Cusack) nakreslí Sáře (Kate Beckinsale) na zápěstí souhvězdí Kassiopeji, říká, že neví, čím naštvala bohy, ale bylo to zlý. Ve skutečnosti byla Kassiopeia pyšná královna, která nařkla bohy chlubením se nadpozemskou krásou své dcery Andromedy, za což byla potrestána tím, že svou dceru musela obětovat monstru Krakenovi. Na poslední chvíli ji zachránil Perseus. Celý tento antický příběh popisuje například film Souboj titánů z roku 1981. (imaginer21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené