Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je láska náhoda alebo osud, ktorému človek nemá šancu uniknúť? A môže mať osud zmysel pre humor?
Jonathan Trager a Sara Thomasová sa stretli v newyorskom obchode pri kúpe rukavíc. Hoci ich kupovali pre svojich partnerov, medzi oboma preskočila iskra a vianočné nakupovanie sa zmenilo na romancu. Jon mal záujem o ďalšie stretnutie, lenže Sara zapochybovala, takže si nevymenili adresy či telefónne čísla. Zrejme obaja však tajne dúfali, že to za nich vyrieši osud. Po niekoľkých rokoch, keď obaja stáli pred vlastnou svadbou, sa rozhodli, že osudu dajú ešte jednu, poslednú šancu. A keďže bol ten osud akýsi ospalý, rozhodli sa mu pomôcť. Jonovi v pátraní po Sare pomáha jeho najlepší priateľ a Sara tiež žiada od snúbenca pár dní voľna, aby mohla s priateľkou letieť z Kalifornie do New Yorku, kde by pri troche šťastia mohla stretnúť svoju „spriaznenú dušu". Obaja totiž zistili, že jeden druhého potrebujú. Svoje posledné slovo má však predsa len osud... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (286)

Rocky62 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná romantická komedie, která i přes svůj ošemetný námět má pořád co nabídnout. Největším plusem jsou podle mě herci. Johna Cusacka mám rád(jako herce samozřejmě) a spolu s Kate Backinsale jsou možná nejsympatičtější duo, co jsem viděl. Příjemná hudba v pozadí, nečekaný závěr a pár podmanivých momentů jsou dalšími důvody proč jsem si tento film dost oblíbil.80% ()

EdaS 

všetky recenzie používateľa

Tak asi nakonec nebudu takovej cynik (a nebo to dělá to červené víno) - u Lásce na stopě musíte spolknout i s navijákem "poněkud problematický" začátek (i když máte tendence přát hrdinům jen to nejhorší, protože se chovají jako totální pitomci), ale když se s nastolenými pravidly hry srovnáte, dočkáte se moc pěkně natočené (a fajnovou hudbou doprovázené) romantické komedie se zatraceně sympatickým obsazením (Kate Beckinsale mi nikdy nepřišla tak krásná jako tady). Ještě kdyby to tak chodilo i v životě. ()

Reklama

jenik71 

všetky recenzie používateľa

Příjemná romantická oddechovka pro všechny, kdo mají tento typ filmů rádi. Výběr obou představitelů byl velice šťastný. John Cusack se určitě bude líbit všem ženám a velice sympatická Kate Beckinsale zase mužům. Kromě těchto představitelů hraje hlavní roli ve filmu náhoda. Náhodou se potkají, náhodou se spolu míjejí a náhodou se opět šťastně sejdou. A "náhodou" se celkově povedl i tento roztomilý film... ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Naozaj (ne)veríte na osud? V tomto prípade, ale treba vypnúť racionálne premýšľanie, pretože ak by na začiatku filmu hlavná romantička racionalitu ovládala, nemala hlavu v nebíčku a nebola akosi ezotericky založená, tak by sa predišlo všetkým tým patáliám okolo, ale paradoxne aj my by sme prišli o šikovnú a vlastne aj originálnu romantickú komédiu. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

V tomto období mi to neskutočne sadlo. Nie len po hereckej, či príbehovej stránke, ale celkovo. S časti mám momentálne rovnaký problém, až na to, že viem kde mám tu svoju nájsť :-) Ale inak nápad s korčuľovaním a všetkými tými znameniami a tak podobne je rovnaký s časti aj u mňa. Mám pocit, že sa priťahujeme, rovnako ako vo filme, len dúfam, že môj príbeh tiež skončí rovnako a ja nebudem toto prepisovať. Pre mňa film, ktorý nie len dobre bavil, ale aj dobre poradil. Btw. asi najzvláštnejší komentár, aký som kedy napísal. 85% - 4* ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (15)

  • Na schodišti metra je za Jonem vidět reklama na hru zvanou "Six Degrees of Separation" (šest stupňů separace). Tak se nazývá teorie, která tvrdí, že každí dva určití lidé jsou spojeni řetězem pouze šesti lidí, kteří se vzájemně znají. (HappySmile)
  • Medolie, kterou v tomto filmu napsal Lars, byla původně úvodní melodií populární britské soutěže v 60. letech Ask the Family (1967). (HappySmile)
  • Stůl v restauraci, u kterého sedí ve filmu hlavní postavy, byl po premiéře přejmenován na Hvězdný stůl. (HappySmile)

Reklama

Reklama