Reklama

Reklama

Lovci duchů: Winchesterovi

(seriál)
  • USA The Winchesters
Trailer
USA, (2022–2023), 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Tvorcovia:

Robbie Thompson

Hudba:

Jay Gruska

Hrajú:

Jensen Ackles, Bianca Kajlich, Meg Donnelly, Demetria McKinney, Nida Khurshid, Michael Tacconi, Drake Rodger, Trey Burvant, Jenna Harvey, Bridget Regan (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Než se Sam a Dean narodili, byli tu jejich rodiče John a Mary. Dosud nevyprávěný milostný příběh odhaluje, jak se John Winchester a Mary Campbellová seznámili a riskovali vše, aby zachránili svou lásku i celý svět. (HBO Max)

Recenzie používateľa Astaroth12 k tomuto seriálu (4)

Pilot (2022) (E01) 

Tak videl som všetky serie hrozby z temnôt a tak som bol trocha zvedavý i na tento počin. Dean sa s mladou Mary stretol asi dvakrát pri prechádzke do minulosti. Tam sa mi zdala sympatickejšia, ako tato predstaviteľka mladej Mary, ale to je len môj pocit. Príbeh nemá zase čim prekvapiť. Lebo v lovcoch sa hľadal na začiatku John a tu zase Samual Campbell, otec Mary. Najviac ma, ale prekvapilo, že hned od začiatku je tu zmienka o strážcoch slova. V lovcoch sa riešili oveľa neskôr a tu hned v pilotnom diely, zaujímavé. Je to ako by som pozeral Indiana Jonesa, ktorý spojil svoje sily s Larou Croft. Pekný vizual i prevedenie, ale nato, že som videl všetky serie lovci duchov, je to len vata. Na začiatok slabé 3* ()

Dobře své děti učte (2022) (E02) 

Tato časť mi dosť pripomenula, iný podobne ladený seriál a  tým je Grimm. Monštrum celkom v pohode, ale nevenovalo sa mu toľko pozornosti, akú by si zaslúžil. Celkom mi to príde také nevýrazne. Veľa sa tu obkecava a akcia a iné veci, ktoré mam rad na podobne ladených filmov tu sú len sporadicky a to je škoda. Slabé 3*. ()

Jsi ztracená malá holka (2022) (E03) 

Tu mi už vadilo zase monštrum. Bolo ako z tretej cenovej ponuky a aj príbeh o nom bol celkom smiešny. Toto bolo viacej roztomile ako strašidelne. To čo mala hrozba z temnoty, tu celkom chyba a to takú temnu zrelosť, tu len vidím naivnú detinskosť. Hodnotím hlavne vizual, ostatne je veľmi slabé. Slabé 3*. ()

Mistři války (2022) (E04) 

Zase je to nevýrazne i keď prepracovanejšie ako predchádzajúce epizódy. Je pekne, že aspoň zatial každá časť ma svoje monštrum, ale to na začiatku mala aj Hrozba z Temnoty, ale tam to bolo skoro dokonale, čo tu už na začiatku skoro ani priemerné. Čoraz viac mam obavy, ci sa mi aj oplatí v tomto seriály pokračovať. Slabé 3*. ()

Reklama

Reklama