Reklama

Reklama

Bitvy 2. sv. války v barvě

(seriál)
  • Česko Bitvy 2. světové války v barvě (viac)
Veľká Británia, 2021, 6x44 min

Obsahy(1)

Vzácné a mimořádné záběry, poprvé kolorované, oživují některé z nejvýznamnějších bitev druhé světové války. (History Channel)

Recenzie (3)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Shledl jsem dily Kursk, Ardeny a  El Alamein, kde bylo vecne vedro na pousti a v noci mraz. A dil o operaci Barbasosa, ktery sice letem svetem strucne popisuje vyvoj, ale je plny historickych zaberu a informaci. Uvidite jak promrzli nemecti vojaci pred Moskvou zabavuji mistnim kabaty, kteri pak umrznou. Ale za tri tydny umrzlo i 150 tisic nemeckych vojaku. Aktualni vzhledem k soucasne ruske invazi na Ukrajinu je viditelna Stalinova nenavist vuci ukrajincum, kdyz protrhl hraze prehrady s nejvetsi hrazi na svete dlouhou 750 metru, ktera znicila vesnice a tovarny,ale obyvatele nevaroval a zahynulo 150 tisic lidi. Uz predtim zabil miliony obyvatel pri rizenem hladomoru vyvozem obili do zahranici a kolektivizaci. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nie všetko je nové, ono sa to ani nedá, ale pozerá sa to veľmi dobre. Čo je až, ako ypsilónová generácia hovorí, gilty pležr. Zaujímavé podania z ústnej histórie prifarbenej videami. Názvy epizód: Blitzkrieg, Barbarossa, El Alamein, Kursk, Ardeny a Berlín. ()

Reklama

Galéria (8)

Reklama

Reklama