Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bacuľatý hrdzavý kocúr Garfield si žije ako v bavlnke u svojho pána, spisovateľa Jona (Breckin Meyer). V domčeku na pokojnom predmestí rozmaznanému a prieberčivému zvieraťu naozaj nič nechýba. Jeho prioritami sú jedlo a televízia, prípadne televízia a jedlo, takže spokojne tlstne pri obrazovke. Mačky v okolí má pod palcom. Keď so siamským kocúrom Nermalom každé ráno kradnú fľaše mlieka z okna susedného domu pomocou dômyselne prepracovaného systému kladiek a prevodov, nikdy to nie je Garfield, kto odvedie hrubú či špinavú prácu. Všetko sa však zmení, keď jeho pán Jon, zamilovaný do veterinárky Liz (Jennifer Love-Hewittová), privedie domov fenku Odie. Neurotický kocúr začne žiarliť a spriada úklady, ako sa votrelkyne zbaví. Vulgárne jej nadáva a vyzýva ju na odchod z domu. Až keď sa jedného dňa Odie nečakane stratí, Garfield zistí, že sa z jej zmiznutia vôbec neraduje. Pocíti, ako veľmi sa mýlil - Odie mu chýba. Keď si kocúr uvedomí, čo svojím správaním spôsobil, vojde si do svedomia. Rozlúči sa so sladkou záhaľkou a leňošením a vrhne sa do akcie. Musí zachrániť Odie! Najprv sa poriadne posilní, aby prekonal panickú hrôzu z neznámeho sveta za plotom svojho domu a potom vyrazí na neuveriteľnú misiu - hľadať svoju spolubývajúcu do labyrintu veľkomesta. Talentovaná Odie sa ocitla v diabolskej moci miestnej celebrity Happyho Chapmana (Stephen Tobolowsky). Zradný televízny moderátor psíka uniesol do svojej zvieracej show a vyslobodiť ho nebude ľahké... Garfieldovo dobrodružstvo spojí nielen Jona a Liz, ale aj Garfieldových mačacích kamarátov Normala a Arlene. Ale čo je najdôležitejšie, spojí Garfielda a Odie. Hoci by to prieberčivý kocúr nikdy nepriznal, Odie je naozaj jeho najlepšia kamarátka. (TV JOJ)

(viac)

Filmotéka

Používateľ Formát Jazyky Pridané Pozn.
rojko.ef VHS
22.09.2013
martanius VHS
11.03.2013
Holusacek VHS
30.07.2011
Greenpeacak DVD
13.02.2010
Killer022 DVD
08.02.2009
otviracek DVD
14.10.2008
petrdol DVD
02.07.2008
9900 DVD
03.03.2007

Súvisiace novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (viac)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (viac)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (viac)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (viac)

Reklama

Reklama