Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý Američan Paul Clayborn posílá onkoložku Dr. Alici Dodgsonovou na exotický jamajský ostrov, aby vyléčila jeho bratra Wesleyho. Na ostrově se Alice setkává s mystickou kulturou a historkami o zombie. Alice se snaží léčit Wesleyho svými vědeckými metodami, ale brzy zjistí, že je ovlivněn magií, a tak musí nejdříve zjistit, kdo na ostrově si přeje Wesleyho smrt a proč. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (9)

arnost 

všetky recenzie používateľa

Bola to blbost. Osobne mam rad becka a zaner hororu ale pri tomto som sa dost nudil, ale nie az tolko aby som nevydrza do konca. Chcel som vediet ako vyriesa zapletku a ak sa mam priznat odhalemie hlavneho zaporaka ma prekvapilo. Tie dve hviezdicky su aj pre BRADAVKY hl. hrdinky(Jennifer Gray) oplatia sa vidiet. vazne ()

Flaxik 

všetky recenzie používateľa

Otřesný konec kdysi dobré značky Tales From The Crypt. Blbé, nudné a nesympatické postavy se protloukají blbým, nudným a nesympatickým dějem. Snad jen triko propichující čudlíky Jennifer Grey stojí za zmínku a to je přece jen trochu málo. Jednu hvězdu za pokus o reinkarnaci původní zombie mytologie, ale pokud vás to zajímá, raději se podívejte na Hada a duhu. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek „Rituál“ je takovou hodně levnou a lehkou „hororovou“ zábavou. Dobře, hororové to moc není a ani zdaleka to nemá atmosféru původního filmu. Film se snaží být trochu sexy, což se i daří, ale nejde přes míru. Jennifer Grey pro mě popravdě snímek trochu zachraňuje, protože mě baví se na ni koukat. Finále už je ale trochu divácky kruté a minutu před koncem se vyplatí vypnout. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Čajový pokus o návrat ku koreňom zombíčin. Žiadne hnilé mŕtvoly, ale práškom posadnutí ľudia, ktorí na niekoľko hodín stratia rozum a plnia príkazy gaunera. Lepšie dopadol surovší haitský Cravenov pokus SMRTIACE WOODOO. Hviezdička HRIEŠNEHO TANCA v produkcii - a teraz sa niečoho chyťte - Richarda Donnera, Waltera Hilla, Joela Silvera, Roberta Zemeckisa, Davida Gilera a Boba Weinsteina a TOTO je výsledok. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z podpriemerných celovečerných filmov pod značkou Tales from the Crypt. Zombies, Voodoo, Jennifer Grey, Tim Curry... a výsledok jalový. Typický late90s/early00s lacný horor. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama