Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svadba

  • Česko Prci, prci, prcičky 3: Svatba (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Jim Levenstein (Jason Biggs) a Michelle Flahertyová (Alyson Hannigan) si čoskoro povedia vytúžené „Áno". Jimova vážne chorá stará mama (Angela Paton) si neželá nič viac ako dožiť sa jeho svadobného obradu, a tak sa mladí rozhodnú všetko zariadiť za neuveriteľné dva týždne. Stifler (Seann William Scott) plánuje pre Jima bláznivé lúčenie so slobodou, kde samozrejme nemôže chýbať ani striptíz. Finch (Eddie Kaye Thomas) je zase prísnym zástancom tradícií a dodržiavania všetkých svadobných rituálov - a Michelina sexi sestra Cadence (January Jones) sa chce tiež aktívne podieľať na prípravách obradu a priložiť tak ruku „k spoločnému dielu"... Stifler a Finch pochopiteľne okamžite zaznamenajú jej prítomnosť a začnú súperiť o jej priazeň. Všetci podľahnú šialenstvu – teda až na Jimovho otca (Eugene Levy), ktorý sa pripravuje na najkrajší deň svojho života a dáva nervóznemu synovi síce dobre mienené, ale zato niekedy nezmyselné rady... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (498)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobré zakončenie prcičkovskej trilógie u ktorého som sa veľmi nasmial. Stifmeister naozaj kraľuje a celé je to zábava. Až na pár veľmi vydarených Jimových trapasov stojí trojka prcičkovej ságy na svojom "superhrdinovi" Stiflerovi, ktorého superschopnosti sú predovšetkým neslušnosť a nadmieru sprostá reč. Škoda že tu chýba Chris Klein, ktorý by určite dostal tiež zaujímavý scenár. Ide o ďalšiu veľmi podarene natočenú komédiu pre mladých a pre ľudí s nadhľadom, nádherne prehnané scénky vás donútia vybuchnúť smiechom. ()

Thomassi 

všetky recenzie používateľa

Třetí díl slavné série o nejlepších kamarádech ze střední školy a o jejich choutkách. Jim a Michelle se odhodlali k svatbě, no a tam nesmí chybět ani jeho kamarádi se Stiflerem a jeho nevymáchanou hubou. Tak, jak je někdy český dabing vopruz, tady sedí perfektně, zvláště u Stiflera. Řezal jsem se smíchy celou tu dobu. A těch komických, a pro hlavní hrdiny trapných situací, tam bylo nespočet. Třeba mejdan u Jima doma se slečnami uklízečkou a policistkou :-)) Tato série bude vždy mojí oblíbenou. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Zdravé jádro zůstalo, puberta je skoro pryč a nechat si ujít Jimovu svatbu vážně nejde. V těžkopádnější dvojce si definitivně našel přítelkyni, když odmítl kočku z Evropy, tentokrát hodlá naklusat do chomoutu, což stojí Stiflerovi za to, aby si hrál na hodného kluka. A aby ostatní, Jim zejména, zažili řadu trapasů. Scénárista Adam Herz byl u všech tří úvodních dílů série, zřejmě netušil, jak velkou (bohužel často splaškovou) vlnu napodobovatelů rozpoutal, nicméně pochopil, že osudy je třeba nějak uzavřít, což se mu i podařilo. Pochopitelně je stále k čemu se vracet (nabízí se uspořádat Školní sraz), každopádně tohle vyvrcholení je vkusné, milé a svěží. Když se dobře zrežíruje a ještě lépe zahraje scéna, kdy jedna z postav skrývá „čokoládový dortík“, mají tvůrci „vyhráno“. S postavami (je jich znovu dost) tvůrci pracují uspokojivě, ty, které nás zajímají tak nějak nejvíc, dostávají naštěstí i největší prostor. Prostě poctivá teenagerovská komedie. Sice pořád to samé, ale oproti dvojce mnohem lépe podané. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Treti dil uz neni pribehove tak stupidni jako prvni dva, ale rozhodne necekejte nejakou inteligentni zabavu. Opet se vraci kompletni chlapecka sestava z predeslych dilu, v cele s pekelne vostrym Stiffmeistrem Seanna Williama Scotta. A samozrejme nechybi ani tatik Eugene Levy se svejma stupidnima radama. Jakmile je jeden z tehle dvou hercu na platne, strhava maximalne pozornost na sebe. A i kdyz je tenhle dil asi nejromantictejsi, presto se tu najde nekolik nechutnejch scen, jejichz vrchol je "cokolada", tohle byla asi jedina scena k zbliti, jinak sem se prakticky u vsech docela nasmal. Mezi podobnejma komediema se jedna o nadprumer. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Hvězdičku navíc musím přidat, protože oproti dvojce to alespoň nevařilo z ničeho a mělo to děj. Nebylo to žadný: "Hmm, nechce se nám vymýšlet scénář, tak jen ukážeme jak žili na vysoký a hotovo." Neříkám, že svatba je super nečekaný nápad, ale nejméně nápady na scénky jsou povedené a ať už se proti tomuto druhu humoru stavíte jak chcete, budete se smát. ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (34)

  • Aby se jeden ze psů (ten větší) vrhnul na Stiflera (Seann William Scott), musela majitelka psa položit hrst psího žrádla k hercovu přirození. (Stocki)

Reklama

Reklama