Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svadba

  • Česko Prci, prci, prcičky 3: Svatba (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Jim Levenstein (Jason Biggs) a Michelle Flahertyová (Alyson Hannigan) si čoskoro povedia vytúžené „Áno". Jimova vážne chorá stará mama (Angela Paton) si neželá nič viac ako dožiť sa jeho svadobného obradu, a tak sa mladí rozhodnú všetko zariadiť za neuveriteľné dva týždne. Stifler (Seann William Scott) plánuje pre Jima bláznivé lúčenie so slobodou, kde samozrejme nemôže chýbať ani striptíz. Finch (Eddie Kaye Thomas) je zase prísnym zástancom tradícií a dodržiavania všetkých svadobných rituálov - a Michelina sexi sestra Cadence (January Jones) sa chce tiež aktívne podieľať na prípravách obradu a priložiť tak ruku „k spoločnému dielu"... Stifler a Finch pochopiteľne okamžite zaznamenajú jej prítomnosť a začnú súperiť o jej priazeň. Všetci podľahnú šialenstvu – teda až na Jimovho otca (Eugene Levy), ktorý sa pripravuje na najkrajší deň svojho života a dáva nervóznemu synovi síce dobre mienené, ale zato niekedy nezmyselné rady... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (498)

Rosana 

všetky recenzie používateľa

Tak je to asi klasika, no. Puberťácká kravinka plná trapasů, které mi však přišly totálně uměle přivoděné - z těch situací by šlo snadno vybruslit a hrdinové si vždycky zvolili tu nejdebilnější cestu. A naopak některé další fórky byly hodně nedotažené. Dala bych 2*, ale Stifler (sorry, ale to je prostě hlavní hrdina, ne Jim) a jeho máma jsou nejlepší! ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Z odstupom času sa musím priznať, že na mne tretie pokračovanie tejto úspešnej série, nespravilo taký dojem ako som si myslel. Určite sa filmu nedá uprieť určitá vyspelosť oproti ostatným dielom. Hlavný hrdinovia sú trocha múdrejší až na Stiflera. Kameňom úrazu celého filmu, je veľmi výrazná hlavná dejová línia, ktorá robí všetky odbočky buď nedôležité alebo doplňujúce. Čo značí, že aj napriek faktu že veľa postáv s pôvodných dvoch dielov vypadlo, tí čo zostali tu hrajú často krát až tretie husle a svoje scény a momenty tu majú len preto, lebo sa to akosi od filmu vyžaduje. Akurát že to filmu tentokrát tak úplne neverím. Čo je škoda. Film má tempo aj celkom podarené scény - hlavne rozlúčka so slobodou a jedenie psích výkalov ale ku koncu film zaváňa akousi prvoplánovosťou a sentimentálnosťou čo sa mu nehodí. Rozhodne je to diel, ktorý nerobí hanbu pôvodnej trilógií - ďalšie diely do toho nezahrňujem. Ale čaro pôvodných prcičiek tiež nemá. Zostal kdesi na pol cesty. Inak znova príjemne strávená hodinka a pol pri postavách ktoré mám naozaj rád. ()

Reklama

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Padla kosa na kámen. Po předchozích dvou dílech, které se mi, jak nemám ráda vulgární teenagerské komedie, vážně líbily, přichází první prcičkovské zklamání. Nuda, prasárny, nesnesitelný Stifler, jeden zcela absentující pár atd. Vyšší hodnocení než dvojka? No tak to prr!!! 2,5*. Ale Stiflerův tanec v gay klubu = rulez.;-) ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Svadobné zvony a bubny punk rocku odbili koniec Herzovej trilógie a prvej tretiny superságy o jablkovom koláči, ktorej nasledujúce diely chutili práve ako pokazený koláč, ale o tom potom. Americká svadba prišla vo veľkom štýle, produkčne! je v porovnaní s dvojkou na diametrálne odlišnej úrovni, o niekoľko veľmi veľa levelov vyššie, veď bodaj by nie, Universal do nej nalial poriadny balík. Vizuálom a štylizáciou pripomína skôr komédie po rokoch 2009 a keby si mi tvrdil, že je z r. 2003, neveril by som. LEN dvojročný odstup medzi AW a AP2 mi v tomto prípade príde úplne smiešny, až neuveriteľný. Nie je však všetko zlato čo sa blyští a za žiarou krásneho vizuálu sa skrýva slabá réžia a scenár, na pleciach nesúci hlavnými postavami, ktoré sú ale, našťastie, v tom čase dávno ubytované v hlavách divákov – inými slovami: moc neriešiš, ako sú napísané, pretože ich už poznáš. --- Hudobná stránka veci nesklamala ani teraz, kvalitne chirurgicky upravené prsia sú tiež svedomito a poctivo zastúpené, kraľuje ale hlavne selekcia niektorých vedľajších postáv – pán someliér Belvedere alias Eric Allan Kramer je pre mňa jednou z najobľúbenejších postáv celej série. Niekoľko zapamätateľných scén je samozrejmosťou, menovite najmä tanečné eskapády v gay klube v Chiraqu a besnenie s Fräulein Brandi, dôstojníčkou Krystal a prstom v zadku. --- Za mňa osobne AW potešením v pravom zmysle slova nie je, respektíve aspoň nie v takom meradle, akom by som si prial, vnímam ho skôr ako film, ktorého zhliadnutie je čisto len obligátneho charakteru... ♪♫ / ♪♫ (x) (x / x / x / x / x / x / x / x) (x) (9.9.2017) (6.2.2021) (11.9.2021) (16.5.2022) (7.11.2022) ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Treti dil uz neni pribehove tak stupidni jako prvni dva, ale rozhodne necekejte nejakou inteligentni zabavu. Opet se vraci kompletni chlapecka sestava z predeslych dilu, v cele s pekelne vostrym Stiffmeistrem Seanna Williama Scotta. A samozrejme nechybi ani tatik Eugene Levy se svejma stupidnima radama. Jakmile je jeden z tehle dvou hercu na platne, strhava maximalne pozornost na sebe. A i kdyz je tenhle dil asi nejromantictejsi, presto se tu najde nekolik nechutnejch scen, jejichz vrchol je "cokolada", tohle byla asi jedina scena k zbliti, jinak sem se prakticky u vsech docela nasmal. Mezi podobnejma komediema se jedna o nadprumer. ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (34)

  • Seann William Scott (Stifler) ztratil hlas během natáčení scény, kdy dělá asistenta trenéra amerického fotbalu. (Stocki)
  • Eugene Levy (Jimův otec) si mohl během natáčení upravovat své repliky. Podle režisérových slov, to bylo vždy ve prospěch filmu. (Stocki)

Reklama

Reklama