Reklama

Reklama

Dvaja pátrači 3-D: Game Over

  • Slovensko Spy Kids 3: Game Over (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tretia misia. Tretia dimenzia...
Tentoraz je v ohrození Carmen, ktorá uviazla vo virtuálnej realite hry, skonštruovanej zákerným zločincom Toymakerom. Je na Junim, aby zachránil svoju sestru a pri tom, samozrejme, aj celý svet.
Neplnoletí agenti Juni a Carmen Cortezovci sa vydajú na svoju najťažšiu misiu. Keď sa Carmen stratí v novej videohre, Juni musí vyraziť do akcie. Prechádza virtuálnym svetom trojrozmernej počítačovej hry, v ktorej je mnoho prekážok sprevádzaných špičkovou grafikou. Za pomoci svojho zmyslu pre humor, statočnosti, rodinnej súdržnosti, prvotriednych technických vymožeností a bleskových reflexov, sa mu podarí nájsť Carmen. Spolu potom prechádzajú stále náročnejšími úrovňami hry, aby mohli na záver poraziť najväčšieho nepriateľa a pôvodcu všetkého zla na Zemi, rozpínavého zloducha Toymakera... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (229)

Filmpub.cz (Jiří Hulík)

"Celkově jsou Spy Kids 3-D: Game Over dalším z dobrých a zábavných rodinných filmů. Dle mého názoru stejně dobrým a stejně zábavným jako oba předchozí díly. Škoda trochu rozpačitého prostorového dojmu a podivně patetického a uspěchaného závěru. Jinak dobrý, zábavný, rodinný a navíc 2.5D film.…"

Filmweb.cz (Petr Trella)

"Při porovnání s díly předešlými vychází trojka sice jako nejslabší, ale přitom jí hodnotím stejně. Je to z několika výše vyjmenovaných důvodů, ale hlavně proto, že jsem se bavil jako malé dítě, když dostane svoji první hračku. V tomto případě se již jedná o hračku třetí a mě je hrozně líto, že mi…" viac

Kinema.sk (Peter Konečný)

"Prvé dva diely mali šancu zaujať aj dospelé publikum, pri tretej časti je to skoro vylúčené. Z rodinnej zábavy sa tak stáva čisto detský zlepenec", akých sa po požičovniach povaľujú stovky. Nezachráni ho ani séria cameo úloh (George Clooney, Elijah Wood) či štvorúloha Sylvestra Stalloneho, ktorý sa…" viac

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Film osloví herní nadšence, kteří ocení, že postavy musejí jednat alespoň rámcově podle herních zákonitostí. Při zakolísání ztrácejí své herní životy, mohou ale nalézt nečekanou posilu v bonusech. Jednotlivé herní úrovně jsou jen naznačeny, vše se odehrává v počítačově vygenerovaném světě s…"

Súvisiace novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (viac)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (viac)

Reklama

Reklama