Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (288)

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Guy Ritchie....gangster pojem...ale toto nie je moc "gangsta" film...je to skôr premyslená kriminálka na čele s Jasonom "ten chlapík z Kuriéra" Stathamom, Ray "cool" Liottom, kde hlavné slovo majú dialógy a až potom streľba, a nejaké cool momenty...v závere mi vychádza priemerný film, ktorý drží nad vodou réžia Guya Ritchieho a Jason Statham. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Cieľom filmu bolo poukázať na to, že ego môže byť váš najväčší nepriateľ, takže je zaujímavé, že výsledkom je to, že práve vlastné ego Guya Ritchieho ho tu dobehlo. Myslel si, aký úžasný filozofický cool akčňák natočí a vznikla z toho nezaujímavá sračka so zaujímavými prestrelkami. Aspoň že tie ešte Ritchie točiť nezabudol, keď už mu došli nápady na zaujímavé a vtipné príbehy. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Po delší době jsem viděl Jason Stathama v akci a mám z toho velmi rozporuplné pocity. Ze začátku to vypadalo minimálně na 4*, ale postupem času, se příběh nějakým zvláštním způsobem neobyčejně zamotal. Přiznávám, že jsem jsem se nějak v půlce ztratil a už jsem nenašel cestu zpět k znovupochopení. A ke konci už jsem ji vlastně ani nehledal, protože mě to nebavilo. Divný film ten Revolver.... ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Opravdu divnej film. Zacatek vypada cool, takze sem se zacal tesit na dalsi jizdu ve stylu Podfu(c)ku, i kdyz tady vse pusobilo krapet vaznejc. Perfektni kamera s cool zaberama, pohodova, prakticky porad hrajici hudba, zajimavej, i kdyz nijak zvlast originalni pribeh, slusne hrajici Liotta a super cool Statham s dlouhejma vlasama, bradkou a snazici se o slusnej hereckej vykon, coz mu az na par mist docela slo. Tohle vse plati prakticky po celou dobu filmu, jenze za chvily Ritchiemu hrablo nebo co a Statham zacina mit monology, neni jasny, co se stalo a co ne, ktery postavy existujou a ktery si jen Statham predstavuje, kdo je kdo a pribeh zacina bejt zamotanej, nelogickej a nepochopitelnej. Kdyby to reziroval Lynch, bude to ukazkova psycharna s genialni atmosferou, jenze Ritchie by se mel drzet komedii, protoze z tohohle udelal ukecanou nudu. Na zaver se to sice rozjede, ale uz to film nezachrani. Moje hodnoceni se pohybovalo od odpadu po 5 hvezdicek a misty jsem skutecne nemoh od filmu odtrhnout oci, ale co je to platny, kdyz to je docela velka, strasne ukecana, nuda. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nie je to ani zďaleka taká katastrofa, ako naznačuje absolútny nezáujem publika, takže pokiaľ ste pri niektorých Stathamovkách v minulosti trpeli, Revolver vás bude maximálne iba tak nudiť. Znechutení nebudete mať byť čím. Ja nie som žiaden hard core fanúšik Guya Ritchieho, takže ma jeho priemerný Revolver nemal čím sklamať, keďže som od neho nič neočakával. Po pár rokoch si z neho nepamätám zhola nič, snáď iba prechádzajúce sa hovoriace postavy a pri tom aj zostane. Film sa napríklad páčil Karlovi Rodenovi. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (10)

  • Vo filme sa objavuje téma šachu. Jedna z postáv má meno Horowitz. Horowitz bol známy šachista, ktorý objavil postavenie - tzv. Horowitzovi strelci. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (viac)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (viac)

Reklama

Reklama