Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Veľká Británia Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (191)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Ja nebudem veľmi kritický, pretože na rozdiel od všetkých, ktorí dali 2 hviezdy a menej som presne vedel do čoho idem. Nechápem, že oni nie. Je to predsa starý dobrý Bean, len s iným menom a na inom mieste. Ako človeka pracujúceho v stavebníctve ma nový, moderný dom zaujal a tušil som akým smerom sa vydáme i ako nový a pekný dom dopadne...Nič nové ja viem, ale bavilo ma to a deti tiež. Prvý návrh bol: "Deti dnes si dáme 2 časti som unavený..." Dopadlo to tak, že sme to dali na jeden šup všetko, čo svedčí o tom, že nás to bavilo. Mr. Bean je stále vo forme. Jednoduché, nenáročné a úsmevné posedenie, nič viac. Niekedy mám však pocit, že je to o dosť viac než mi dá Thor, wonder women, Capitan America a podobné hovadiny z poslednej doby...Odporúčam sledovať s deťmi, ocenia to. 70%. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Mr. Bean je späť, komentáre ku seriálom už veľmi nepíšem ale tu som musel. Možno z toho mohol byť aj film. Krásna bodka za produkciou netflixu ani neviem kedy ma tak seriál od nich bavil a potešil. Myslím ako komédiu. Rowan Atkinson na to stále má. A rovnako ako ja nemusí včely. Primeraná stopáž aj humor. Nemôžem inak ako na plný počet. 5* ()

Reklama

Ydrosten 

všetky recenzie používateľa

I když jsem byl ze začátku hodně skeptický a můj názor je že Rowan Atkinson je už starý, musím uznat že mu to celekm jde. U několika scének jde poznat že je to natočeno jako seriál a je tam prázdné místo které bylo potřeba natáhnout. Samotná "skeč" by si mohla sama o sobě vystačit na půl hodinky a nebylo potřeba dělat milion věcí navíc, protože to přesně bylo geniální na Beanovi. Krátké, úderné a perfektně vypointované. Tady se díváme na moc dlouhý úvod, po něm moc dlouhý boj s nepřítelem a pak moc dlouhý závěr. Kdyby to mělo řekněme 5 dílů, bylo by to na 5 hvězd. Takhle dávám jen 3. Jde už na Rowanovi vidět že zestárnul. Už mu ty ksichtíky a výrazy tak nejdou. Po neskutečném překvapení v podobě Maigreta, se k takové látce vracet neměl. (jsem zvědavý jakou roli dostane ve Wonkovi) ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu že pointa príbehu bola jasná asi každému hneď v úvode treba potvrdiť čo vo svojom komentári spomenul Jaro - Rowan Atkinson stále na to má. Komédia patria k jedného zo žánrov, ktorému holdujem najmenej ale pri jeho filmoch sa vždy pobavím dobre, aj keď niektoré pasáže boli nudnejšie a niektoré scénky trochu slabšie. Napriek tomu týmto seriálom Netflix veľmi príjemne prekvapil a spestril tieto horúce dni. ()

FrankSusta 

všetky recenzie používateľa

Rowana Atkinsona mám rád. Mají ho rádi všichni. A všichni hlavně milují Mr. Beana. A když bylo oznámeno, že vzniká seriál, který má být něco jako pokračování, zajásal jsem. No... a tak jsem to shlédl během jednoho odpoledne hned jak to vyšlo a... jako jo. I přes to, že námět či příběh jako samotný by za normálních okolností nefungoval, nápad muž vs. včela by byl všemi zaopovržení hoden, tak se vcelku jedná o fajn pohodový krátký seriál, který ale především nabízí Rowana Atkinsona. Dále už to má vlastně jenom fajn výpravu, kameru a dostačující CGI. Jinak vcelku fajn. 6,25/10      videorecenze ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (12)

  • V epizodě si hlavní postava připravuje k snědku zákusek – košíček s červenou třešničkou. Jedná se o odkaz na epizodu Starosti s Mr. Beanem (1991) seriálu Mr. Bean (od r. 1990), kde hlavního hrdinu při pikniku pronásleduje vosa a tento stejný zákusek se v epizodě také objevuje. (R.A.D.E.K)
  • "Prvý vyrobený Jaguar E-Type" bola v skutočnosti replika vyrobená špeciálne pre potreby filmárov. Rowan Atkinson ju po skončení natáčania odkúpil. (m.a.t.o.)
  • Rowan Atkinson povedal, že sa mu páčil proces písania scenára, ale nepáčilo sa mu nakrúcanie. Kvôli pandémii Covid-19 bolo veľmi stresujúce. Jeden z členov štábu dostal Covid a Atkinson musel stráviť dva týždne v izolácii. (m.a.t.o.)

Súvisiace novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené