Reklama

Reklama

Strašidelný dom

  • Slovensko Strašidelný zámok (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Realitnému agentovi Jimovi Eversovi (Eddie Murphy) a jeho manželke a spolupracovníčke Sare (Marsha Thomasonová) zazvoní jedného neskorého večera telefón. Pán Edward Gracey (Nathaniel Parker) by rád predal rodinné sídlo, jedno z najzámožnejších a najstarších v New Orleans. Zavetriac najväčší obchod svojej kariéry, sa Jim a Sara spolu so svojimi deťmi vyberú navštíviť zámoček, stojaci pri močaristej zátoke. Náhla prudká búrka však zaplaví prístupovú cestu a uväzní rodinu Eversovcov na noc v dome, ktorý okrem excentrického pána domu Graceyho, záhadného komorníka Ramsleyho (Terence Stamp) a niekoľkých sluhov na prvý pohľad nikto neobýva. Aspoň nikto živý.. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

fimler

fimler (hodnotenie, recenzie)

Viděl jsem jen kousek (nehodnotil jsem), ale je to prostě klasický rodinný hraný Disney film. 47% si to za mě nezaslouží, aspoň nějakých 55% určitě. Jo a poslední scéna je z Seven Mile Bridge na Flo Ridě, pokud jste si říkali, že ten most odněkud znáte už se objevil v Rychle a zběsile 2, anebo v Pravdivých lžích od Camerona.

warv

warv (hodnotenie, recenzie)

ten film mi pripomina nejaky film :D urcite od neceho je inspirovany.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Kedy už ľudia pochopia, že tieto typy filmov sú pre detských divákov. A keď si ešte pridáte produkciu Disney, tak niet pochýb. Vy, čo hodnotíte * a **, sa už neviete baviť, ako deti, však?

mikiqex

mikiqex (hodnotenie, recenzie)

No, kdo nebyl v žádném s Disneyho parků asi k tomuto filmu nebude mít takový vztah jako já... Nicméně tento film jsem si velmi užil a nebýt to klasická kýčovitá disneyovka (Murphy se najednou vzmužil, všechny pobil a zbytek zachránil.. no nevim) tak bych dal 5*

Súvisiace novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (viac)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (viac)

Reklama

Reklama