Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď jej sestra a švagor zahynú pri automobilovej nehode, ujme sa úspešná modelingová agentka starostlivosti o ich tri deti. Netuší, čo všetko ju čaká. Helen Harrisová si užíva života, o akom vždy snívala - dni trávi na módnych prehliadkach a noci v prestížnych kluboch, jej kariéra osobnej asistentky Dominique, šéfky poprednej manhattanskej modelingovej agentúry, je na vzostupe. Helenin bezstarostný životný štýl však drasticky zmení jediný telefonát - Lindsay, jej sestra a švagor Paul zahynuli pri autonehode. Pri čítaní testamentu vyjde najavo, že práve Helen stanovili opatrovníčkou svojich troch detí - pätnásťročnej Audrey, desaťročného Henryho a päťročnej Sarah. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (99)

slovan1 

všetky recenzie používateľa

Jaj, to sem si zas dal... Hned ze startu dabing totálně nesedící na pohyby pusy, debilní kamera, scény, trapnost... Později se to dostalo poměrně do slušného prostředku ale tohle prostě nemůže nic zachránit od podprůměru... Takový námět by se určitě dal natočit živěji a lépe než tonhlenctenc film. Jediné pozitivum hot Kate Hudson a Hayden Panettiere, na kterou se asi více teď zaměřím. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Nuž, toto som od "slaďáka" Marshalla nečakal. Opäť sa rozhodol odbočiť so svojej klasickej cesty momentálne vyšliapanej DENNÍKOM PRINCEZNEJ, a nie je to zlé. Ale ani z ďaleka sa mu nepodarila tá správna kombinácia komédia/dráma ako v prípade FRANKIE A JOHNNY... Problém je v tom, že stále neviete, v akom žánri sa ocitáte - otázka materstva a rodiny krížená s humorom je miešaná dsoť drsne. Chvíľu to vyzerá ako sympatické DIABOL NOSÍ PRADU, vzápätí je to o hľadaní lásky v klišovitom štýle SVATIEB PODĽA MARY, ale ani raz sa to nedostane k "tej správnej" romantike. A keď sa to tvári ako rodinná dráma, výchádza z toho funkčne asi len nevyrozprávaný sesterský vzťah. A spomínal som, že to nie je až také zlé? Je to len divné... ()

Reklama

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Pravdou je že je to len priemerný film.......pretože občas pôsobil ako keby z neho vymačkali všetku šťavu a tudíž nebol šťavnatou dužinou lež iba obyčajnou šupkou......taktiež sa malo viac popracovať na emočnej stránke filmu, pretože tá v niektorých miestach riadne škrípe.......Napriek tomu sa tu našli scény, na ktoré sa je radosť pozerať (napr.: zaväzovanie šnúrok králičou metódou, alebo hrošíkova oslava )......škoda len že ich nebolo viac. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Na prachoch pri filme zalezi. A na kazdom filme Garryho Marschalla to bolo vidiet. Bez ackoveho stabu a dobrych hercov by to bol iba obycajny televizny hnoj s dobrou temou, s nie sto, ale minimalne stotisickrat ohranym klise. Takto je to v pohode jednohubka. A velka skoda, ze Kate Hudson sa vyhybali ambicioznejsie a kvalitnejsie projekty 6/10 ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Rozpaky. To je to, co mne v souvislosti s tímto filmem napadá. Jistě, je to docela pohodový film o životě jedné mladé slečny a o tom, jak se snaží vychovávat děti své zesnulé sestry. Je to pohodová podívaná, která člověku dodá snad i trochu té dobré nálady a životního optimismu. Ale nacházím i jedno velké mínus tohoto filmu. A to sice, že mi zde chyběla zápletka. Pokud chce někdo natočit film bez zápletky, tak by měl mít kvalitní scénář a měl by toho diváka zaujmout něčím jiným, než zápletkou. Ale to se v tomto případě nestalo. Takhle je to jen něco mezi dramatem a komedií ze života několika lidí. A nic víc nemá tento film co nabídnout. Herecké výkony jsou průměrné. Dějově je to možná dokonce trochu podprůměrné. Ale pořád je to klidná a optimistická oddechovka pro volné chvíle. A právě za to dávám dvě hvězdičky, protože koukat se na to dá a někomu se to určitě bude i líbit. Ale filmy bez zápletky obvykle hodnotím menším počtem hvězdiček, než kolik bych dal, kdyby tam nějaká ta zápletka byla. Takže dvě hvězdičky. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (5)

  • Během natáčení režisér Garry Marshall často nechtěně oslovoval Kate Hudson jako Goldie. Pracoval totiž s její matkou Goldie Hawn na filmu Přes palubu (1987) a neustále ji oslovoval špatně, protože podle něj nejen vypadají, ale i hrají podobně. Herečka tyto přeřeky brala v pohodě, avšak štáb dal Marshallovi krabičku, do které musel hodit 5 dolarů pokaždé, když řekl její jméno špatně. Za peníze, které se vybraly do konce natáčení, potom Hudson uspořádala pro celý štáb párty. (HappySmile)

Reklama

Reklama