Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Takmer rozprávkový príbeh o láske, ktorá začala dvojmiliónovým prepitným... Hlavnou postavou príbehu je policajt Charlie Lang (Nicolas Cage), obyčajný pochôdzkar v newyorskej štvrti Queens, ktorý jedného dňa nemal drobné na prepitné, a tak napol žartom ponúkol mrzutej servírke Yvonne (Bridget Fondová)  polovicu svojho losu. Na tom by možno nebolo nič zvláštne, keby Charlie so svojou energickou manželkou Muriel (Rosie Perezová) nevyhrali práve na ten los štyri milióny dolárov. Charlie sa rozhodne dodržať slovo a prenechá Yvonne polovicu. Kým Muriel, túžiaca po lepšom živote, začne utrácať peniaze za kožuchy a podobné zbytočnosti, Charlie urobí radosť priateľovi, keď mu venuje doživotnú permanentku na zápasy jeho obľúbeného tímu. Yvonne si môže kúpiť maličké bistro, kde predtým pracovala ako čašníčka. Dvojica sa opäť stretne, keď im ujde loď, na ktorej sa usporiadali večierok pre všetkých výhercov lotérie, a strávia spolu vzrušujúci večer plný bláznivých nápadov. Príjemné chvíle, ktoré spolu strávia, sú pravým opakom toho, čo obaja prežívajú so svojimi partnermi. Kým notorický klamár Eddie nevyberaným spôsobom núti Yvonne, aby mu dala časť svojej výhry, chamtivá Muriel vyhodí Charlieho, ktorý netúži po „lepšom" živote... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (147)

gudaulin 

všetky recenzie používateľa

Typicky americká story, která může vyvolat spoustu pozitivních emocí, nicméně pro mě jako střízlivě uvažujícího, skepticky naladěného a pragmatického Čecha jde o nerealistický výchovný příběh, který nezachrání ani hvězdné obsazení. Je to zkrátka taková romantická pohádka pro dospělé. Celkový dojem: 45 %. ()

Pekisan 

všetky recenzie používateľa

Je to tak sladke, az som zacal potit med. Zalepilo mi to ritne polky a hned som sa zdravo nasral. Co ma potesilo. Lebo tolko pozitiva by mohlo mat na mna negativny dopad. Nastastie film si z toho nic nerobil a dospel svojou cestou k ocakavanemu happy endu. Az som slzu vyronil. Lebo som najdrsnejsie krajal cibulu. S rambo nozom. S kompasom. ()

Reklama

Legas 

všetky recenzie používateľa

Promiňte mi tu neobjektivnost, ale nemám rád sci-fi (rozumějte absolutně nereálné) romantické komedie. K úplnému dovršení nenávisti k tomuto filmu stačí přidat, když jsem byl "nucen" ho sledovat v hospodě při šíleně zesíleném zvuku televize a poslouchat tu jednu odpornou histerku, jak ječí, že vyhrála 2 mil. dolarů. Začátek byl sice slibný a Nicolas Cage je můj oblíbenec, ale tohle fakt nemusím. ()

Piri 

všetky recenzie používateľa

Pekný romantický príbeh podľa skutočnej udalosti, síce naivný, ale prečo nie, takto by to malo byť vždy, poctivosť a čestnosť, čo sa často nevidí. Vtipné aj tragické, dobre zobrazené protiklady a dobre natočené. Z drámy natočiť komédiu, tak to je odvaha. Slovenský dabing bol lahodný až na niektoré vedľajšie hlasy, vyrobený ešte nejak v 90.tych rokoch - Michal Gučík / Nicolas Cage, Zuzana Kapráliková / Bridget Fonda, Zuzana Vačková / Rosie Perez. ()

anli 

všetky recenzie používateľa

Klasicka romanticka komedie s pohadkovym koncem a skvelym duem Cage-Fonda,kterou si uzije v klidu a pohode myslim absolutni vetsina divaku.A i kdyz vi,ze by se tohle v zivote nemohlo stat,tak co kdyby?Scenar prijemne odsypa,rezie je pohodova a romanticka a herci take.Ano,videli jsme to uz mnohokrat,ale chcem to vidat zas a znovu a tady se to myslim povedlo solidne.Takze davam krasnych 70%. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (7)

  • Ve Velké Británii vyšel film ve stejný den, kdy byla spuštěna národní loterie. (HappySmile)
  • Film se měl původně jmenovat "Cop Gives Waitress Two Million Dollar Tip" (Policista daruje servírce dvou-milionové spropitné). (HappySmile)

Reklama

Reklama