Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec mocné společnosti HYBRA-TECH, Charles (Peter Coyote), se vydává do Černobylu, aby získal poslední barely nebezpečného toxinu, dělajícího z lidí zombie. Plyn je tajně testován na lidech a vše se zkomplikuje když chce Charles udělat pokusného králika ze Zekeho - nejlepšího kamaráda jeho synovce. Zekeho kamarádi se rozhodnou vydat se do sídla společnosti HYBRA-TECH na pomoc. (jonyyy)

(viac)

Recenzie (47)

Jino 

všetky recenzie používateľa

Necropolis není sice tak dobrý jako první nebo druhý díl. Ale myslím, že se vyrovná a možná je i lepší než trojka, už jenom proto, že je tady více zombies. A tej komedie si tu moc taky neužijete i když se sem tam nějaká ta situace kde se zasmějete najde. Nejvíce mě potěšilo vykrádání scén z minulých dílů, je tam docela dost odkazů. Taky se mi líbil Peter Coyote. Béčko - 70% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 1985 bol natočený jeden z najvýznamnejších amerických zombie horrorov "Return of the Living Dead". Stal sa kutovým filmom. O tri roky bola vyprodukovaná druhá časť. Bola to nie moc podarená zombie komédia. Päť rokov po nej prišiel Brian Yuzna s tretím pokračovaním, ktoré tiež za moc nestálo. Po dlhých trinástich rokoch opäť oživil túto sériu režisér Ellory Elkayem. V roku 2005 natočil ďalšie dve absolútne zbytočné pokračovania: "Return of the Living Dead 4 - Necropolis" a "Return of the Living Dead 5 - Rave to the Grave". ** ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Jeden zo solídne dojebaných zombie filmov. Okrem tej grilovanéj krysy, ktorá začala hrýzť tu už všetko bolo a masky zombie, niektoré boli dokonalé, ale väčšinou mi nepripadali ako hrôzostrašné, ale len ako ľudia prezlečení za zombie, tým pádom je atmosféra v ťahu. Ako som pozeral tento film tak rozmýšľam, kde sa stratila akcia,a ked som sa konečne dočkal, a to ale až po necelej hodine a to si myslím, že je dosť neskoro. V tomto filme je nielenže veľa dialógov, ale hlavne nepodstatných veci a zombie sú až druhoradí. Ani s príbehom tento film neoslnil. A tí hlavní bojovníci v radoch zombie, čakal som, že v ich podaní uvidím nejaký masakrýk, ale ako začali tak po chvíli, aj skončili.Fakt by som chcel zožrať tvoj skurvený mozog,tento film si s dialógmi veľkú hlavu nerobí. U toho kto robil tento film, musel chýbať mozog. ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie, ktoré sa snaží dosiahnúť kvality Wiederhornovej 2 a v niektorých momentoch sa mu to darí. Yuznova 3 sa premenila na čistokrvný horor s minimom Zombie, ale Elkayem to všetko pekne posúva niekam ďalej a pridáva nám niektoré zaujímavé vtipy, pretože vtipnosť zdobí túto výbornú sériu. V druhej polovice sa dočkáme zaujímavého nájazdu, plných akčných scén, práve keď dorazí SWAT a všetkých Zombí zlikviduje 80 percent. ()

Paldini odpad!

všetky recenzie používateľa

Režisér Elkayem úplně promrhal potenciál, který v sobě má zombie horor. Komedie to není ani zdaleka, kdyby alespoň nějaká ta syrová atmosféra byla. Není. Partička teenageru je úplné šlápnutí vedle. Připomnělo mi to jen vlnu nových přiblblých slasherů. No, a asi nemám smysl pro humor, protože hlášky, které zmiňuje Lhurgoyf teda moc směšné nejsou. Ani se nedivím, že se Peter Coyote celý film tváří tak jako by mu praskly vředy. Asi zjistil dost pozdě, v jaké sračce vlastně hraje. Jediné pozitivum snad je, že se ve filmu mohli zviditelnit dosti netalentovaní mladí herci. Otázkou je, jestli jim to nebylo spíše na škodu. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • V jedné ze scén řekne zombie do telefonu „Pošlete další stráže.“ Je to odkaz na první díl série Návrat oživlých mrtvol (1985), kdy zombie říká do vysílačky v sanitce „Poslěte víc policistů.“ (HellFire)

Reklama

Reklama