Reklama

Reklama

Chicagský úradník John Clark (Richard Gere) má takmer perfektný život: miluje svoju ženu, vybudoval si úspešnú kariéru a vychoval dve skvelé deti. Ale predsa... Pracovné dni bežia v rovnakej rutine a rodina je väčšinou priveľmi zaneprázdnená, aby trávila čas spoločne. Zmeniť to nie je ľahké. V jeden večer John urobí prekvapivé rozhodnutie – aby viac spoznal záhadnú Paulinu (Jennifer Lopez), ktorá sa naňho každý deň pozerá z okna tanečného štúdia, vystúpi z vlaku a zapíše sa na hodiny tanca bez toho, aby sa s tým niekomu zdôveril! Odrazu sa ocitne v celkom inom svete – svete pohybu, hudby a vášne... Kým sa John tajne pripravuje na najväčšiu chicagskú tanečnú súťaž, jeho zvláštne správanie prinúti jeho manželku Beverly (Susan Sarandon) najať si detektíva - podozrieva totiž Johna z nevery! Keď sa však tento muž začne doslova vznášať na tanečnom parkete, jeho celý život a manželstvo sa zmení... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Saliney

Saliney (hodnotenie, recenzie)

Príjemný a pohodový film o tom, ako jedného starého chlápka napadne, že začne tancovať.. a pozerá sa na to dobre =)

Dolvich

Dolvich (hodnotenie, recenzie)

Typicky americký rodinný romantický film, který svými zámořskými detailními klišé místy ubíjí, ale celkově nepůsobí až tak špatně. Zvraty nejsou předpokládatelné, jsou zde i povedené momenty a Richard Gere jako raba ve vodě, i když už měl lepší role. Zato Jennifer Lopez je až na svůj zadek zcela nevýrazna a nebýt to profesionální tanečnice, tak by celý film schodila ještě více dolů. Kdybych měl porovnat s dalšími tanečními romancemi, tak něco mezi Let's Dance a Honey.

Nosdrolomo

Nosdrolomo (hodnotenie, recenzie)

Kdo videl puvodni japonskou variaci z roku 1996 nemuze dat vic jak 2'>. Vic vykradeny film jsem jakziv nevidel. A to ze ma tento film prijemny nadech a hezoucky pribeh je jen diky tomu ze je okopirovan do posledniho detailu.Jen se divim ze Richardu Gerovi neudelali sikme oci.

Hefi

Hefi (hodnotenie, recenzie)

Sám závodně tančím (komb.) a po taneční stránce to ujde - sám jsem se pobavil nad kreacema. Herecké obsazení se mi líbí - hlavně Tucci s Bobby. Co se týče příběhu, no dejme tomu. Jennifer odláká pozornost mnoha pánů od filmů - Richard Gere zase zaujme svým počátečním uhlazeným zjevem - sázka na jistotu. Film je prošpikován řadou dobrých hlášek (nejoblíbenější: A nečumte mi na zadek. - Pokusíme se!), které filmu jen dávají svižnost a odlehčení. Rozhodně pokud máte rádi ladnost pohybu a nechcete vidět film náročný na přemýšlení - dejte na mou radu - a podívejte se na Shall we dance?

Reklama

Reklama