Reklama

Reklama

Likvidátor: Znovuzrodenie

  • Česko Likvidátor: Znovuzrození (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Šerif pracující v přísně tajném programu na ochranu svědků a manželka šéfa mezinárodního zločineckého syndikátu musí spolupracovat - a vzájemně si důvěřovat - aby se zachránili a vyhnuli se ještě většímu problému. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (15)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Oproti všetkým tým bezorozpočtovým akčniakom s hviezdami, ktoré sú už roky za zenitom, to vyzerá ako regulérny akčný film. Proste ako taká dvojepizóda nejakého súčasného akčného seriálu. Hlavnou slabinou tohto filmu je to, že je to skoro doslovná kopírka slávnejšieho a oveľa drahšieho originálu (jak štruktúru zápletky, tak aj finále na kontajneroch obšľahli, ale tie CGI zvieratká si mohli odpustiť, tie boli trápne už v originále a tu je to ešte trápnejšie). Takže všetko tu vyzerá oveľa komornejšie a aj dej pre svižnejšie tempo trochu osekali. Našťastie John Pogue nie je žiadny manták ako tí šupáci, ktorí vypúšťali z ohrady pred kameru Willisa, ale už predošlým filmom Deep Blue Sea 3 dokázal, že je to zručný remeselník. Akcia je dobre natočená, v rámci tých drobných, čo to stálo sa dočkáme solídnych prestreliek a nejakého toho výbuchu. Keďže namiesto svalnatého čierneho negera je v hlavnej úlohe atletický Dominic zo Sherwoodskeho lesíka, tak bitky nie sú pojaté tak silovo ale viac do kung-fu. Sú síce kratučké, ale choreografia je zameraná na efektívne rýchle zneškodnenie nepriateľa. A prekvapivo sa nešetrí ani krvou a je tu pár drsných záberov. Trochu sklamú záporáci. Sú to takí namachrovaní pajáci z ktorých nejde strach a hneď od začiatku viete, že aj ten no name v hlavne úlohe, si ich dá na raňajky. Plus tá korunná svedkyňa je otravná a prial som jej smrť. Takže celkovo to je hlavne vďaka zručnej réžii na dnešné pomery vydarené videobéčko. 6/10. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

No videl som lepšie veci, videl som horšie veci. Už pôvodný Arnieho film trošku doondievali tie futuristické zbrane, ale inak sa to dalo. Tu skrátka herecké výkony neboli nič extra a aj tie CGI tvory nechápem (hroch sa ešte dal ale ten nosorožec bol fakt o držku). Avšak akcia odsýpala, bola slušne krvavá a dokonca sa tu kilujú všetky rasy, čož je v dnešnej PK dobe dosť prekvapivé. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

V pôvodnej verzii ten kalifornský exguvernér niečo zlikvidoval, to som si istý, ale ten Sherwood, asi potomok Robina Úda, tu zlikvidoval len ten film. Samozrejme na tú Žaky-Laj z pekingskej štvrte v Toronte sa dalo ešte pozrieť tak previnilo, heterácky, ale tie kreslené zvieratká to bolo za akým účelom? Už chýbal len medveď Balú, ako tam pikuje svojho tryskáča. ()

SilGhost odpad!

všetky recenzie používateľa

Původně jsem tomuto filmu chtěl dát alespoň jeden bod hodnocení, ale pak jsem si vzpomněl na tu část kdy hlavního hrdinu pronásleduje jiný člen z jeho oddělení a jsou od sebe vzdáleni jen pár metrů a on ho nebyl schopen zasáhnout. To, že zde máme natočený remake filmu z roku 1996 je evidentní a to, že film nese patrné známky pokroku v technické stránce, obsadili vzhledově sympatické herce do hlavních rolí a používá podobnou dějovou linku jako předloha z něj neděla automaticky lepší film. Průmyslová špionáž byla nahrazena financemi v Bitcoinech a už jinak nic. Jak bylo řečeno, herci jsou nudní akce recyklované a špatně vyvážené. Působilo to vše na mně tak instantně, že jsem měl někdy pocit, jako když sleduji animovaný film, kde herci nejsou potřeba ti do filmů vždycky přinášeli svoje určité charizma jako v původní předloze. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Dve hviezdy z prižmúrenými obidvoma očami. Kopírka slávnejšieho a totálne aj na dnešnú dobu vypeckovaného a nahláškovaného akčňáku tu z drevenými hercami, lacnou výpravou a CGI na úrovni horšej ako v Eraserovi s Arnoldom? Keď to tak čítam po sebe, tak fakt aj tie dve hviezdy sú veľa, ale budem dobrák a neznížim to na jednu. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (2)

  • Napriek americkej produkcii mal film premiéru v nemeckých kinách 31. marca 2022. V USA bol odvysielaný až 7. júna 2022. (Arsenal83)
  • Film mal byť spočiatku pokračovaním Likvidátor (1996), až neskôr bolo rozhodnuté, že pôjde reboot. (Arsenal83)

Reklama

Reklama