Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gypsy Moon (Lena Headeyová) je cez deň spisovateľkou, ale v noci si zarába ako burleskná tanečnica. V susedstve sa stane veľká tragédia, brutálne zavraždia celú rodinu a prežije len malý chlapec Sam (Dean Scott Vazquez) so psom. Ukrýva sa a jeho život je v ohrození. Gypsy si uvedomuje, že je jediná, kto mu môže pomôcť a riskuje všetko, aby chlapca zachránila. Ocitnú sa na úteku pred zločineckým bossom Jackom (Sam Worthington) a jeho hrdlorezmi. Zhodou okolností je Jack jej bývalý priateľ, čo všetko len skomplikuje. Gypsy sa ocitne v zúfalej situácii, ale rozhodne sa dieťa dostať do bezpečia za každú cenu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (17)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

9 guliek. Niekto by si mohol myslieť, že to je nejaké stretnutie 4 chlapov a Hitlera, lebo to dáva dokopy 9 gulí, ale námet je úplne o inom. Spisovateľka s úžasným menom Cigánsky mesiac sa rozpráva s malým chlapcom ako s dospelým, hovorí mu o znásilnení, o vraždách a tak. A z neho sa postupne stáva hrdina. Herec Vasquez má síce 14 rokov, ale vývinovo pôsobí ako osemročný. Tupé dialógy, ktoré by ste od zrelej ženy v komunikácii s chlapcom neočakávali, sa striedajú s hereckou hystériou a keď sa pozriete na tie známe tváre, je vám jasné, že skoro celý rozpočet šiel len na ich gážu. Tým pádom automaticky museli vybrať režisérku i scenáristku v jednej osobe, ktorá bola vytiahnutá z nejakého výpredaja. ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Gigi Gaston si napsala první scénář a pro jistotu si ho i sama odprodukovala. Kromě její pěkné postavy a závratné sexuální scény ale nevím, co víc na filmu pohledávat. Je mix nudy, tragického scénáře a nezáživnosti. Chybí napětí, akce, naopak posloucháme podivné dialogy. Sama Worthingtona nechápu, proč herec, který točí Avatara pracuje na něčem podobném a jsem si jistý, že finanční stránka v tom nebude, ta je jistě diametrální rozdíl mezi výplatní páskou zdejších producentů a těch z mnohem slavnějšího filmu. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zase také peklo to nie je. Road movie o žene a chlapcovi na úteku pred parchantami, ktorá ich celý čas naháňajú. Občas si dajú pauzu a hlavná hrdinka si s hlavným záporákom zašuká a potom sa naháňajú ďalej. No proste trochu WTF. Vidno, že to napísala žena, takže nejakú logiku v tom filme netreba hľadať. ˇustredná dvojka je ok a postupne sa medzi nimi vyvinie pekný vzťah. Záporáci sú ale fakt k smiechu a ešte pár takýchto filmov a Worthington má nadobro po kariére. Jedine, žeby natočil ďalších štyroch Avatarov. Ale tomu, že vzniknú neverí nikto, hehe. 4/10. ()

petikacka 

všetky recenzie používateľa

Tak nejdříve jsem si myslela, že je to remake filmu "GLORIA" (se skvělou Sharon Stone) akorát se strašně přehrávající Lenou a příšerně nesympatickým spratkem. Pak to ovšem začalo mít díry v ději a začalo to být naprosto nesmyslné a úpa debilní. Nicméně v noci ten den nic jiného v telce nedávali, tak jsem to holt vydržela až do hořkého konce. No co už. Za mě  tupých 35% ()

Nikol45 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k hodnocení tady jsem se rozmýšlela jestli si film vůbec mám pustit. Když si odmyslím ten hrozný dabing a chvilkama nesmyslné scény, tak můžu s klidem říci, že to zas tak hrozné nebylo. Nenazvala bych to thrillerem, ale spíše lehkou krimi. Dávám slabší 3* a za odpad bych to určitě nepovažovala. Hold jsou zde náročnější diváci. ()

Galéria (29)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené