Reklama

Reklama

Šéfová

  • Španielsko La jefa (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní mladá žena uzavře se svojí šéfkou nezvyklou dohodu. Když na ni pak ale přijdou pochybnosti, možná už z celé akce nebude moct vycouvat. (Netflix)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (12)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film s pocitom, že presne toto som už niekde videl. Len nepamätám presne kde a ako sa ten film volal. Ale určite niečo také už bolo natočené a aj preto očakávateľný vývoj. Keď za prvých 15 minút dali 3 kvázi sexuálne scény, z toho dve s holkou s brežnevovským pohľadom, nechápal som ešte, o čo ide. A potom mi to už došlo. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Nádejne rozpracovaný začiatok (vzťahy verzus pracovné ambície), ktorý postupom času stráca na tempe. Druhá polovina – „zatvorená v zlatom klietke“ nevenuje dostatočný priestor pre vykresľovanie charakterov jednotlivých postáv. V debutovom filme režiséra Frana Debuta bolo viac možností. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Španieli zvyknú točiť parádne drámy a thrillery, takže som sa na La jefa celkom tešil. A hoci bol scenár celkom vydarený, tak tá atmosféra toho celého bola podľa mňa dosť priemerná. Najviac ma zarážala to, že Sofía pôsobila spočiatku tak odovzdane. Všetko to išlo až príliš jednoducho, a to samozrejme napätiu neprispelo. Na konci sa to všetko síce vygradovalo, dokonca by som povedal, že až do extrému. To aspoň trochu zachránilo renomé celého filmu a zaokrúhľujem to k 3 hviezdam. ()

TesterX 

všetky recenzie používateľa

Zacatek silne pripomene komedii Dabel nosi Pradu. Nicmene pak se dej, vcetne postav otoci uplne jinam. Uz tema zavanelo divnotou, ale urcite by se dalo zpracovat s aspon nejakym napetim. Bohuzel reziser se ocividne orientuje na artova dramata, protoze neni schopen vygenerovat napinavou scenu ani, kdyz mu to scenar nabizi na stribrnym podnose. Misto toho sledujeme spoustu prazdnych scen, podryvane naprosto prisernou a divnou hudbou. Kdyby alespon ty postavy se chovali trochu uveritelne, ale ne. Jejich jednanim minimalne v posledni tretine lze tezko uverit a cely ten konec je jak na silu pridany, aby se tam aspon neco delo. Jednu hvezdu alespon za herecku v jedne z hlavních roli, na kterou se dobre kouka, zbytek nestoji za rec. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Nechal som sa zlákať novinkou na netflixe, španielskym filmom väčšinou neodolám. Pochváliť môžem sympatické a kvalitné herecké obsadenie a postupné budovanie atmosféry, ktoré však má svoje hranice. Priznávam, že po hodine ma to prestávalo baviť. Ok, možno o čosi skôr. Kedy prišly tie pochybnosti asistentky, dva dni pred pôrodom? Neveril som konaniu ani šéfovej a už vôbec nie asistentky, ktorá asi nebude tak chytrá, keď po sebe nechala dom plný otlačkov, kanceláriu plnú svedkov a na cestu sa vydá slimačím tempom... Tvorcovia nechali diváka brodiť sa nudnými scénami viac ako hodinu a potom chcú navodiť napätú atmosféru plnú zvratov za 10 minúť. Po skončení ostáva v divákovi taká zvláštna pachuť nad dalším a ďalším premárneným časom. V dnešných časoch treba dobré filmy hľadač o čosi intenzívnejšie...Nic moc...40%. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama