Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hravě předčí i agenta 007. Přesto se dostane do úzkých, když zjistí, že přitažlivá a velmi chytrá tajná agentka Emma Peelová vede dvojí život. A co více - stala se spojenkyní ďábelského sira Augusta de Wyntera, jenž ohrožuje lidstvo přírodními katastrofami... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (142)

MIMIC 

všetky recenzie používateľa

Pani Peelová dostáva bonboniéru. Nachádza v nej lístok s textom Zdvihnite slúchadlo. Zazvoní telefón. Pani Peelová dvíha slúchadlo. - Presne v tomto duchu sa nesie celý film, o ktorom si však nemyslím, že je hlúpy. Je divný. Ak sa niekomu nepáčili napr. Dravci, je dosť možné, že sa mu nebudú páčiť ani Pomstitelia. Všetko je tu dojemne starosvetské, balansujúce na hranici jemnej irónie a sarkazmu - čaj je životodarnou tekutinou, kvôli ktorej sa odkladajú i rozhovory ďalekosiahlych politických dôsledkov ("Áno, ale až po čaji." "Pochopiteľne."). Z rečičiek o počasí sa stáva film celý zasvätený počasiu. Agentka s povolením zabíjať môže mať vysoko cez šesťdesiat a v obliekaní mať vkus ako slečna Marplová. Medzi oboma agentmi opačného pohlavia to riadne iskrí, nikdy však neurobia nič, čo by neprešlo cenzúrou snemovne lordov (ak dáma vnikne do pánskeho klubu, vyzlečený pán je riadne zakrytý najnovšími Times). Do tohto absurdne hypnotického sveta skvele zapadá i absurdne hypnotický surrealizmus Belgičana René Magritta - v zámockom parku stojí telefónna búdka, na záhradný labyrint sa znáša roztvorený dáždnik. Myslím, že predkovia 11. vojvodu z Marlborough (súčasného vlastníka toho ozrutného zámku Blenheim) sa v kryptách rozhodne neobracajú. ()

Svadbos 

všetky recenzie používateľa

Pokus o znovuoživenie populárnej britskej TV-show 60-ych rokov sa márne snaží zachytiť jej štýlovosť a bezstarostnosť. Fiennes je žalostne mimo misu, Connery podáva monotónny výkon a dobré vedľajšie charaktery sú v tomto stratené. Thurman je sympatická, ale film je úplne plochý. Patrick MacNee, hviezda originálneho seriálu, má zábavný vokálny štek. ()

Reklama

fragre odpad!

všetky recenzie používateľa

Po shlédnutí as půlhodiny tohoto šlaku (přiznávám, více jsem nevydržel), jsem se cítil jak dítě, jemuž na pískovišti pošlapali bábovičky. Prostě, zas americká vykrádačka původního vtipného seriálku, odporná a syntetická napodobenina bez chuti a zápachu. R. Fiennes působí oproti původnímu vtipnému a šarmantnímu Steedovi (Patrick Mcnee) jako vycpaný panák s charizmatem vyždímaného hadru na podlahu, jindy docela rajcovní Uma, je zde jen otravná barbína, která elegantní Dianě Rigg nesahá po podpadky. S. Connery hraje stejně (blbě) jako už nevím kolik posledních let. Fuj! ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Ani som neveril, že to točil režisér Vianočných práznin, ktoré mimochodom považujem za najlepšiu komédiu aká kedy vznikla. Pomstielia je úplný opak, zúfalo trápne, ani herci, ktorí v iných filmoch žiaria tu absolútne zanikli, film je samozrejme zmätený a nemá šancu diváka zaujať. Za zmienku stojí len vizuálna stránka filmu, za ktorú musím dať tú jednu hviezdičku. Len na vlastnú zodpovednosť! 39% je možno veľa. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Z matného rovnomenného seriálu, podľa ktorého POMSTITELIA vznikli, si už toho veľa nepamätám, ale to je fuk; dôležité je, že v tomto prípade si snímka komerčný prepad zaslúžila. Neviem, čo presne sa dialo počas nakrúcania, niečo sa mi marí o nespokojných producentoch a následnom pretáčaní a brutálnom strihaní. A výsleodk podľa toho nanešťastie vyzerá. Snímka je príšerne nudná, (tragi)komicky bizarná a ledva-ledva v nej funguje aspoň šarm Seana Conneryho. V takomto chaotickom mišmaše neplní svoju funkciu ani inak pôsobivý vizuálny šat, ani obsadenie Umy Thurman, Ralpha Fiennesa, Jima Broadbenta a Fiony Shaw. Ruky preč. Ja som vás varoval. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama