Reklama

Reklama

The Bunker Game

  • Francúzsko The Bunker Game
všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Komunita LARPerov organizuje hru, pri ktorej imitujú život v bunkri s nacistickým velením. Po niekoľkých neočakávaných problémoch je hra predčasne ukončená. Partia organizátorov zostáva vo vnútri, pretože boli uväznení a ich líder záhadne zmizol. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (5)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že "The Bunker Game" mohol byť skvelým filmom. Stačilo len prerobiť scenár a dať nám niečo zaujímavejšie. Pretože pokiaľ chce film povedať na konci, to čo adresuje, tak sú tu scénky, ktorým absolútne nerozumiem. Zaslúžili si niektoré postavy v tomto filme svoj osud? Ja si myslím, že nie. Úvod je celkom zvláštny, no dokázal ma dostatočne zaháknuť, aby som si povedal, že to chcem vidieť ďalej. Potom sa po dvadsiatich minútach začne predierať na povrch reálny príbeh, ktorý ma po čase začal celkom unavovať. A to najmä z toho titulu, že vidím v tom potenciál na niečo zaujímavejšie a kvalitnejšie než to čo nám tu Roberto Zazzara naservíroval. Nedá sa povedať, že je to vyslovene nuda a má to v sebe pár okey scénok, no potom je tu kopec momentov, ktorým vôbec nerozumiem. Alebo minimálne nerozumiem dôvodom. Teda až na jednu výnimku. Myslím si, že jediným problémom filmu je jeho scenár. No bohužiaľ to je dosť veľký problém. Nemal by som síce film hodnotiť pre to, čo mohol byť, no v tomto prípade je to celkom ťažké. Pretože to čo tu máme je vyslovene len ťažký priemer. Keby sa to rozhodne tie elementy prepísať, zrušiť tie nadprirodzené elementy a poňať to viac na spôsob "Saw II", mali by sme tu podľa mňa oveľa silnejší a pamätnejší film, než je toto. A ten Clarin príbeh by do toho mohol byť nejako zakomponovaný. Proste niečo, čo by to urobilo pamätnejšie, než toto. Odporúčať nebudem, no nebudem od zhliadnutia ani vyslovene odhovárať. Na tak zlej úrovni to podľa mňa nie je. Hodnotenie: C ()

Reklama

B3n 

všetky recenzie používateľa

Z tejto témy by šikovní tvorcovia vedeli vykresať super film a viem si predstaviť aj niekoľkodielny seriál. Bohužiaľ, nestalo sa. Zamýšľam sa nad tým, komu pri takomto filme fandia ľudia, čo si vešajú po balkónoch ukrajinské vlajky, držia aj vo filme palce nacistom? ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Prvý film Roberta Zazzara mixuje prvky hororu, thrilleru a sub-žánru „survivor“ game. Po prvej polhodine však krehké kúsky vybudovanej koncepcii začnú rozpadať ako zámok z kariet. Prostredie bunkeru nie je dostatočne využité. Záver bez skutočnej sily a nápaditosti. P.S.: Aspoň som sa dozvedel, že čo znamená výraz LARP. (Toto slovo som doteraz nepoznal). Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Komunita LARPerov organizuje hru, pri ktorej imitujú život v bunkri s nacistickým velením. Po niekolkých neočakávaných problémoch je hra predčasne ukončená. Partia organizátorov zostáva vo vnútri, pretože boli uväznení a ich líder záhadne zmizol. - Nápad s bunkrom celkom pekný, ale vôbec ma to nebavilo. Postavy sú totálne nesympatické a dej sa nehorázne vlečie. Tvorcovia sa to na konci snažia dohnať tým, že všetko dôležité napracú do zopár minút, ale celkový dojem z filmu to už nezachráni. Prekvapuje ma to, že scenár napísal niekto, koho horor už sa objavil na Netflixe, pretože celé mi to prišlo také poloamatérske. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama