Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V armádě z ní vycvičili chladnokrevnou vražedkyni. Přichází ale čas opustit úkryt a před pomstychtivými zločinci ochránit dcerku, se kterou se nikdy nesetkala. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (139)

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Takový klasický průměrný akční Netflixovský film. Překvapila mě ale Jennifer, které jsem to věřila. Bála jsem se, že s ní budu mít ten největší problém, ale nakonec ne. Líbila se mi ve své roli a zvládla to skvěle. Jenže příběh je o ničem, je to naprosto předvídatelné, nijak to negraduje, nenechá to diváka v napětí. Přitom by to mohlo mít velký potenciál. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Mother" je viac menej len okey thrillerom, ktorému však chýba nejaká silnejšia identita. V princípe to nevybočuje z konceptu väčšiny akčných thrillerov a vietet predvídať kam to pôjde a všetko čo sa stane. Dá sa na to pozerať? Áno. Nie je v tom nič vysoko otravné alebo nezaujímavé. Jennifer Lopez je okey ako hlavná hrdinka a dokonca jej aj väčšinou celkom rozumiem. Snaží sa svoju dcéru chrániť ako najlepšie vie, no rovnako je smutné, že sa jej musela vzdať. Dialógy však často nefungujú, lebo dokopy naše postavy nerozprávajú niečo, čo by bolo zaujímavé alebo originálne. Scénky s tréningom a potom keď Zoe na Jennifer Lopez vybuchne a podobne... videli sme to miliónkrát, neprináša to absoltúne nič a už len čakáte, kedy príde to finále keď naši hrdinovia vyhrajú a film skončí. Na jedno pozretie maximálne. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Když Jenny from the block natočila Halftime, tak jistě mnozí čekali, že konečně zmoudří a přestane všude špulit velblouda. To bylo samozřejmě hodně naivní, když jde o osobu, která se znovu vrátila k nejhoršímu herci a největšímu alkáčovi v celém širém Hollywoodu. Sice přestala hrát stydlivé uklízečky, ale to bylo možná menší sci-fi než její rodinná parodie na Ramba. V 50 letech začínat s akčním žánrem je opravdu velký úlet. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Jennifer Lopez mi nikdy nevadila ale zároveň moc nehraje ve filmech, který bych vyloženě vyhledával. Jelikož je dnes Den matek rozhodl jsem se dát tomuhle snímku s názvem The Mother šanci a po delší době tak zkouknout nějakej ten film s Jennifer. A musím uznat, že i ve svých 53letech je pořád štramanda a ačkoliv jsem jí tu roli vražedkyně až tak nevěřil jsem rád, že jsem ji zase v nějakým filmu po delší době viděl. Co se týče samotnýho filmu je to něco mezi akčním thrillerem a dramatem. Má to nějaký světlý chvilky(povedený scény) ale veskrze nejde o nic originálního. Jde o takovej tuctovej film kterých běží na TV obrazovkách nespočet. Nemůžu říct, že bych se u toho vyloženě nudil a myslím si, že na jedno podívání to je dostačující. Samozřejmě nejde o film, kterej bych potřeboval vidět dvakrát. Osobně si myslím, že kdyby v tom nehrála J. Lo tak zde má film ještě míň procent. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Podobných filmov tu už bolo a pravdepodobne ešte bude neúrekom, tentokrát Netflix svoju korektnú latku držal relatívne pri zemi, jedna staršia žena a jedna mladá sebavedomá slečna s úplným prehľadom vybijú gang zlých bielych ujov, ktorí na prekvapenia nehovoria ruským prízvukom. Netflix má predsa len lepšie zdroje ako Steven seagal, ktorý musí zachraňovať unesené dievčatá z rúk pašerákov v Rumunsku, Matka nebol úplne zlý film ale ako zvyčajne to s minutážou prestrelili, mohla to byť celkom solídna 90 minútovka, ale na ich pomery aj tak ide o jeden z o niečo lepších kúskov, 50% mi príde pomerne krutých. ()

Galéria (470)

Zaujímavosti (4)

  • Dve scény z traileru: scéna, kde Jennifer Lopez cvičí zhyby a scéna, v ktorej ide hore schodmi v oranžových šatách, sa do finálnej verzie filmu nedostali. (Arsenal83)
  • Při automobilové honičce na Kubě, která se ve skutečnosti točila ve Španělsku, se na malý moment objeví v záběru Škoda Fabia. (korbitch22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené