Reklama

Reklama

Vtedy na východe

  • Slovensko Shanghai Kid (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Člen palácovej stráže Chon Wang (Jackie Chan) je svedkom únosu princeznej Pei Pei (Lucy Liu) do Ameriky. Chce sa stať jedným z tých, ktorí ju nájdu a privedú naspäť domov. Spolu s ďalšími tromi členmi palácovej stráže vezie do Ameriky aj truhlicu zlata, ktorú žiada princeznin únosca. Cestou však vlak, v ktorom vezú zlato, prepadnú zlodeji a Wang sa nechtiac stáva ich komplicom. Vlastne len jedného z nich, Roya O´Bannona (Owen Wilson). S pomocou partnera, ktorému nedôveruje, manželky, ku ktorej ani nevie ako došiel a koňa s vlastnou osobnosťou čelí najhorším pištoľníkom Divokého Západu. Bojuje svojimi vlastnými zbraňami, ktorým tvrdí muži Západu jednoducho nemôžu uveriť. Jediný, kto sa proti nemu naozaj môže postaviť je Lo Fong (Roger Yuan), únosca princeznej. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (286)

choze 

všetky recenzie používateľa

Jackie na Divokém západě mohl být zábavný. Ale není a to vysoké hodnocení je mi záhadou. Rodinný remake Rivalů pod rudým sluncem, přičemž Chan a Wilson nejsou kdovíjaká dvojka, humor je pro děcka a bitky jsou jen slabým odvarem toho, co Jackie předvádí doma v Hongkongu. Za mě stejná mizérie jako Křižovatky smrti. ()

igi B. 

všetky recenzie používateľa

No jo, no... . . . Na východě slunce vychází, na západě zase zapadá, Čenda je zas jednou ve své ráži, taková jen oddychová šaráda... ;-) . . . A ti Indiáni nevypadaj jako Indiáni, protože jsou to Židi... ;o))) . . . Tak jo, tři hvězdy šerifský, i za tu rozkošnou LuckoLijku, choreografii pánských rozcviček a za všechny ty >amatéry< , co profesionálně i z takové kraviny namixují aspoň průměrně dobrou hollywoodštinu, ideální to >zábavičku< na sobotní horkou noc, kterou z jakýhokoli důvodu trávíte s nějakým komerčním (k)análem... - - - - - (Poprvé viděno 1.8.2009 na tv Prima, komentář zde jako tenkrát mnohý, 1.8.2009) ()

Reklama

kOCOUR 

všetky recenzie používateľa

Kdyby nevzniklo pokračování Shanghai Knights, prohlásil bych Tenkrát na východě za nejlepší hollywoodský film Jackieho Chana. Takhle titul jednoznačně získává právě jeho mladší bratr. Což neznamená, že tenhle postrádá jakékoliv žánrové kvality! Právě naopak! Po dlouhé době opravdu výborně sehraný a vtipný buddy tandem, typicky Chanovské vynalézavé bitky se vším, jen ne s končetinami, do toho Wilsonův křečkovský ostrovtip, na komedii až příliš dobrý a živý scénář a prima usazení do reáliíí Západu včetně finálního zúčtování v kostele. Je to znamé, je to trochu omleté, ale je to skvěle řemeslně natočené a ještě lépe zahrané! A o zábavu jde přece především... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„On nie je môj priateľ. Je to Číňan.“ Skvelá oddychová vec s nádhernou výpravou, dynamickou hudbou, skvelými akčnými scénami (Indiáni, bar), peknými ženskými hrdinkami (rôznych národností), ušľachtilými sediacimi opitými koňmi, parádnymi dialógmi, sviežimi nápadmi (podkova) a bravúrnou buddy dvojkou Jackie Chan + Owen Wilson. Ak sa bojíte vety „Jackie Chan vo westerne", nemusíte, je to niečo ako GALAXY QUEST; film si zo žánru robí počas prvej polovice (láskavú) srandu, aby sa počas druhej pretavil do seriózneho žánrové predstavenie, ktorého sympatickým, za dobrú vec bojujúcim hrdinom držíte palce. Podmanivé a pôvabné a priznám sa, že mne sa snímak páčila viac, ako (ale tiež dobrá) česká dvojka. Kino Považan 2000 ()

Rob Roy 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně svižná a vtipná westernová komedie/parodie těžící z kulturní odlišnosti dvou prostředí. I když Jackie Chana nemusím, tak tady byl fakt sympatický. Vtipné dialogy, humorné situace a nečekaně dobře zrežírované akční scény. Velcí fanoušci westernů si film vychutnají ještě více. Například šerif Van Cleef ( fanoušci Leoneho vědí ) a nebo závěrečná scéna odkazující na Butch Cassidy a Sundance Kid. Spíše tři a půl. ()

Galéria (80)

Zaujímavosti (33)

  • Meno predsedajúceho sudcu, napísané na stene budovy za Royom (Owen Wilson) a Chonom (Jackie Chan), keď sa ich chystajú obesiť, je „Moriarty“, čo je odkaz na pridruženého producenta Brucea Moriartyho. (Arsenal83)
  • Do scény, kde Roy (Owen Wilson) a Chon (Jackie Chan) popíjejí ve vaně v hotelu, chtěl režisér Tom Dey začlenit opileckou kung-fu scénu jako poctu filmu Legenda o opilém Mistrovi (1994), kde také hraje Jackie Chan. Na choreografii takové scény ale nebyl čas, a tak Dey ukázal Chona, jak vyfukuje bubliny z úst, jako to ve zmíněném filmu dělá Wong Fei-hung (Jackie Chan). (SG-1)

Súvisiace novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (viac)

Šanghajské spiknutí

Šanghajské spiknutí

03.12.2007

...nebude pokračováním dvoudílné šanghajské série Jackieho Chana a Owena Wilsona, to jen narážíme na jistou podobnost námětu válečného thrilleru Shanghai s noirovým experimentem Stevena Soderbergha… (viac)

Reklama

Reklama