Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Člen palácovej stráže Chon Wang (Jackie Chan) je svedkom únosu princeznej Pei Pei (Lucy Liu) do Ameriky. Chce sa stať jedným z tých, ktorí ju nájdu a privedú naspäť domov. Spolu s ďalšími tromi členmi palácovej stráže vezie do Ameriky aj truhlicu zlata, ktorú žiada princeznin únosca. Cestou však vlak, v ktorom vezú zlato, prepadnú zlodeji a Wang sa nechtiac stáva ich komplicom. Vlastne len jedného z nich, Roya O´Bannona (Owen Wilson). S pomocou partnera, ktorému nedôveruje, manželky, ku ktorej ani nevie ako došiel a koňa s vlastnou osobnosťou čelí najhorším pištoľníkom Divokého Západu. Bojuje svojimi vlastnými zbraňami, ktorým tvrdí muži Západu jednoducho nemôžu uveriť. Jediný, kto sa proti nemu naozaj môže postaviť je Lo Fong (Roger Yuan), únosca princeznej. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (286)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tak si Jackie splnil sen a natocil western, ale zeby to bola nejaka pecka sa neda povedat. Zapletka nie je ani originalna ani prilis zaujimava. Bitky su priemerne. Choreografia je jednoduchsia. Zaujala ma len scena v ktorej Jackie pouziva podkovu na lane. A potom snad este kratka bitka s Rongguang Yu za nieco stoji. Zvysok sedy priemer. Kaskaderske kusky prakticky ziadne. Ked ma na nieco nebezpecne dôjst tak je to predratovane alebo je pouzite ocividne CGI. Cely film vratane bitiek je skôr v americkom style, takze Jackieho ucast v takychto filmov je prakticky zbytocna, kedze nema moznost predviest svoje trademarky. A najväcsim sklamanim je humor. Jackie ta ma par vtipnych hlasok, ale Wilson je len otravny. Ako herec mi je sice sympaticky, ale vlastne si nespominam na ziadny film v ktorom by ma rozosmial. Ked mu na konci jedna postava povedala, ze prilis vela keca, tak mala svätu pravdu. Na Chrisa Tuckera sa absolutne nechyta. Takze vysledkom je ten najtuctovejsi priemer. 5/10. ()

igi B. 

všetky recenzie používateľa

No jo, no... . . . Na východě slunce vychází, na západě zase zapadá, Čenda je zas jednou ve své ráži, taková jen oddychová šaráda... ;-) . . . A ti Indiáni nevypadaj jako Indiáni, protože jsou to Židi... ;o))) . . . Tak jo, tři hvězdy šerifský, i za tu rozkošnou LuckoLijku, choreografii pánských rozcviček a za všechny ty >amatéry< , co profesionálně i z takové kraviny namixují aspoň průměrně dobrou hollywoodštinu, ideální to >zábavičku< na sobotní horkou noc, kterou z jakýhokoli důvodu trávíte s nějakým komerčním (k)análem... - - - - - (Poprvé viděno 1.8.2009 na tv Prima, komentář zde jako tenkrát mnohý, 1.8.2009) ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Samo o sobě by to nebyl zase až tak špatný komediální film, už i proto, že Owena Wilsona mám hodně rád, ale proto, že to strašně smrdí hollywoodským trhákem jako dělaným pro novácké sobotní megafilmové večery a s vědomím, že Jackie Chan natočil nejen lepší, ale i humornější a akčnější filmy (před i po tomhle), to sice nijak neurazí, ale ani neohromí. Ono když se v takto "hvězdně" obsazené akční komedii nejvíce zasmějete koňovi, tak je asi něco špatně. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Skvelá westernová akčná komédia, kde Jackie Chan a Owen Wilson naozaj perlia. Navyše teda Chanovi úžasné bojovo-komické akcie, v tom je neprekonateľný. Spolupráca Jackie Chana a Owena Wilsona sa osvedčila a dôkazom sú ďalšie filmy na rovnaký motív napr. Rytieri zo Šanghaja. Jedna z najobľúbenejších komédií. Vo filme je veľa humorných scén a stojí za pozretie. Vrelo odporúčam všetkým, ktorí sa chcú pobaviť u dobrého filmu. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Slušná zábava s Chanom a Wilsonom. Nechýba tam vtip, akcia aj dej je celkom dobrý aj keď jednoduchý. Jackie síce stárne, ale ešte stále je čiperný a pružný, behá, skáče , kope, vtipkuje, Wilson zase "strieľa" , hláškuje a vtipkuje. Myslím, že je to dobrá dvojca, ktorá sa často a dobre dopĺňa. Ja som sa nenudil ani nachvíľu. 75%. ()

Galéria (80)

Zaujímavosti (33)

  • Jackie Chan (Chon Wang) si ve filmu nejen zahrál, ale také jej produkoval a poskytl námět k filmu. (Rominator)

Súvisiace novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (viac)

Šanghajské spiknutí

Šanghajské spiknutí

03.12.2007

...nebude pokračováním dvoudílné šanghajské série Jackieho Chana a Owena Wilsona, to jen narážíme na jistou podobnost námětu válečného thrilleru Shanghai s noirovým experimentem Stevena Soderbergha… (viac)

Reklama

Reklama