Reklama

Reklama

Vtedy na východe

  • Slovensko Shanghai Kid (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Člen palácovej stráže Chon Wang (Jackie Chan) je svedkom únosu princeznej Pei Pei (Lucy Liu) do Ameriky. Chce sa stať jedným z tých, ktorí ju nájdu a privedú naspäť domov. Spolu s ďalšími tromi členmi palácovej stráže vezie do Ameriky aj truhlicu zlata, ktorú žiada princeznin únosca. Cestou však vlak, v ktorom vezú zlato, prepadnú zlodeji a Wang sa nechtiac stáva ich komplicom. Vlastne len jedného z nich, Roya O´Bannona (Owen Wilson). S pomocou partnera, ktorému nedôveruje, manželky, ku ktorej ani nevie ako došiel a koňa s vlastnou osobnosťou čelí najhorším pištoľníkom Divokého Západu. Bojuje svojimi vlastnými zbraňami, ktorým tvrdí muži Západu jednoducho nemôžu uveriť. Jediný, kto sa proti nemu naozaj môže postaviť je Lo Fong (Roger Yuan), únosca princeznej. (TV JOJ)

(viac)

Galéria (80)

Súvisiace novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (viac)

Šanghajské spiknutí

Šanghajské spiknutí

03.12.2007

...nebude pokračováním dvoudílné šanghajské série Jackieho Chana a Owena Wilsona, to jen narážíme na jistou podobnost námětu válečného thrilleru Shanghai s noirovým experimentem Stevena Soderbergha… (viac)

Reklama

Reklama