Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Je to drsná parta ztracených existencí, z nichž se stali nájemní žoldnéři. Vox Machina se zajímá spíš o snadný výdělek a levné pivo než o ochranu země. Když však království ohrožuje zlo, naše divoká parta si uvědomí, že jedině oni jsou schopni znovu nastolit spravedlnost. Co začalo jako jednoduchá fuška, je nyní příběhem o původu nejnovějších hrdinů Exandrie. (Prime Video)

(viac)

Recenzie používateľa iXtr3m3 k tomuto seriálu (3)

Legenda jménem Vox Machina (2022) 

Budem zdržanlivý a nenechám sa strhnúť prvotnými dojmami, lebo už som to priamo chcel zrovnať s Castlevaniou, ktorá bola fakt že takmer dokonalá a toto sa tomu veľmi veľmi blíži, ale ponechávam si vrátka pootvorené pre prípadné pokračovanie cesty tejto totálne nekonvenčnej resp. nekorektnej party hrdinov, ktoré určite príde, keďže to bola vyslovene pecka, ktorá mala všetko od brutality, cez twisty, slušné postavy, akciu, výpravu, všetko, čo očakávate od skvelého fantasy. Odporúčam a dávam cca 85-90% prezatiaľ s tým, že časom pravdepodobne príde plná palba. UPDATE po druhej sérii. Vox Machina dostala uber nepriateľa, z ktorého aj ten najslabší z tímu zla je takmer neporaziteľný, čo teda ten najsilnejší? Je to stále brutal krvavé, je to akčné, epické, čo viac si priať? Už len ďalšiu sériu. :) ()

Série 1 (2022) (S01) 

Budem zdržanlivý a nenechám sa strhnúť prvotnými dojmami, lebo už som to priamo chcel zrovnať s Castlevaniou, ktorá bola fakt že takmer dokonalá a toto sa tomu veľmi veľmi blíži, ale ponechávam si vrátka pootvorené pre prípadné pokračovanie cesty tejto totálne nekonvenčnej resp. nekorektnej party hrdinov, ktoré určite príde, keďže to bola vyslovene pecka, ktorá mala všetko od brutality, cez twisty, slušné postavy, akciu, výpravu, všetko, čo očakávate od skvelého fantasy. Odporúčam a dávam cca 85-90% prezatiaľ s tým, že časom pravdepodobne príde plná palba. ()

Série 2 (2023) (S02) 

UPDATE po druhej sérii. Vox Machina dostala uber nepriateľa, z ktorého aj ten najslabší z tímu zla je takmer neporaziteľný, čo teda ten najsilnejší? Je to stále brutal krvavé, je to akčné, epické, čo viac si priať? Už len ďalšiu sériu. :) ()

Súvisiace novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (viac)

Reklama

Reklama