Reklama

Reklama

Slúžiť Sáre

  • Česko Sloužit Sáře (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (139)

asirtes 

všetky recenzie používateľa

Ekvivalent subjektívnej slabosti pre krásne romantickú komediálnu absurditku. Tie romantické paradoxy na spôsob Allena po lobotómii bavia aj v hollyromcom prevedení so scenárom napísaným počas šoférovania trolejbusu napokon ešte zahraného Perrym v predsmrtnom kŕči. Zábavné. A k tomu Vincent Pastore a Cedric the Entertainer v životnej roli. Lepšie by to už nezahral ani klokan s koalou. Buď máš nadhľad, alebo radšej choď porýlovať starej záhradku. ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Konečně mi zas jednou Matthew Perry připadal vtipnej i jinde, než jen v Přátelích a ty jeho kecy, hlášky, nápady při vymejšlení obsílek mě fakt několikrát dobře dostaly. Jinak je to ale průměrná komedie, u které se nemusí moc přemejšlet a u které se najde asi jenom jeden nechutnej fórek. Chutná je naopak Elizabeth Hurley, která je pořád kočka. Nemužu doporučit, ale nemužu zavrhnout... ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Marcus Miller: 1. Late Night ,2. Hit 'Em Up Style (Oops!) ,3. Way Down Texas Way ,4. You Can't Beat Jesus Christ ,5. Love Is a Christmas Rose ,6. Hijo de King Kong (Son of Kong) ,7. Cowboy ,8. The Way of the World ,9. Christmas Time Is Here ,10. American Woman ,11. Jingle Bells ,12. Living Proof ,13. Do It Till You're Satisfied ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Film svižne odsýpa a Elizabeth Hurley je sakramentsky sexi. Jasná záležitosť pre romantikov. Dej filmu je veľmi dobre spracovaný a dáva priestor všetkým postavám ukázať to najlepšie (aj to najhoršie ...) čo v nich je, dobre pobaví a zanechá pocit dobrej nálady. Tento film som videl už mnohokrát a pozriem sa na neho rád kedykoľvek. Všetko klape veľmi dobre a nie je čas na uvažovanie, či to dáva či nedáva zmysel. Nadpriemerná komédia, ktorá tentoraz nestojí a nepadá na jednom človeku, čo je oceniteľné. Vtipov je tam dosť, sú slušné a nie je to nejako extra americky-trápno-dekadentné. Originálna, vyvážená, trochu bláznivá a veľa vtipná romantická komédia, ktorá mi skvele sadla do nálady. A prekvapivo dobre hral aj zdrogovaný Matthew Perry. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Na prelome storočí si producenti mysleli, že Perry dokáže utiahnuť aj celovečerné komédie a ako sme videli, tak tomu tak nebolo. Zmysel pre humor je samozrejme otázkou vkusu, za mňa ale Perry skrátka zabaviť iba tým, že sa škerí a občas vypustí z úst priemerne napísanú hlášku, pobaviť mimo Priateľov nedokázal. Serving Sara bol svojho času priemerný film a za dve dekády zostarol tak, že je takmer trápny. Scherick a Ronn sa nepredviedli, nevymysleli ani poriadnu zápletku, ani poriadne fóry. S tým neurobili nič ani režisér, ani herci. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama