Reklama

Reklama

Od súmraku do úsvitu 2: Krvavé peniaze

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (101)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jedno z najväčších sklamaní čo som zažil. Po geniálnej jednotke som dúfal aspoň v polovičnú pecku. Obsadenie bolo nádejné a režisér mohol dokázať, že niečo odkukal od Raimiho. Ale neodkukal. Po celkom vtipnom úvode z filmu zdrhne Bruce Campbell a zvyšok filmu sledujeme nudný ukecaný nevtipný film s minimom slabej akcie. Okrem názvu a Dannyho Treja to s jednotkou nemá nič spoločné. 2/10. ()

plagjoklas 

všetky recenzie používateľa

Béčko ako remeň. Ale fakt zábavné. Len dúfam že to režisér s drsnosťou tých postáv nemyslel vážne lebo to vyznieva neskutočne komicky. je to béčko a oproti jednotke strašne slabučký odvar, ale ja som celkom bavil. A najzábavnejšie bolo to že som hodnú chvíľu nevedel komu mám držať prsty, upírom alebo ľuďom. ()

Reklama

misstake 

všetky recenzie používateľa

Chtěl jsem dát 3 hvězdičky, ale když jsem viděl jak bezdůvodně lidi tady film odepisují, tak jsem mu musel trochu přidat. Je to béčko určené pouze pro video, tak na něj nemohou být vznášeny áčkové nároky. Pokud k němu tedy přistupujete jako k béčku, tak musíte být nadmíru spokojení. Hlavní přece je, že to je zábava. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Jednotku mám rád, nie je to srdcovka, ale ako schválne braková šupa na 80% u mňa má, s oškretými ušami a tak všelijako, ale má. Dvojka je klasické nízkorozpočtové a neambiciózne hororové videopokračovanie, teraz ale bez hlášok Quentina Tarantina, dravej réžie Roberta Rodrigueza a áčkarských hercov Harveyho Keitela a Georgea Clooneyho. Teraz máme k dispozícii maximálne tak obstojného Roberta Patricka, ten sa však nemá šancu sám vyrovnať šťavnatej, rôznorodej partii z minula. Ďalším mínusom je, že snímka nemá s originálom (až na upírov) nič spoločné: dej sa neodohráva v Titty Twister, Rodriguez s Tarantinom len produkovali a Danny Trejo sa iba mihne na začiatku v cameu. Primitívna, zbytočne vulgárna a násilná kravina bez úrovne. Po Tremors ďalšia zbytočná hororová séria, z ktorej sa po báječnej jednotke radšej nikdy séria stať nemala. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Robert Rodriguez tu uz nereziruje, namiesto toho si na rezisersku stolicku sadol Scott Spiegel, a hned poznat, ze rozhodne nedosahuje Rodriguezovych kvalit. Scenar uz aj v jednotke bol slaby, no v Od Soumraku do Usvitu 2 je to scenaristicky vyplach. Herecke obsadenie nepresvedcive, az na Roberta Patricka, ktory si film uziva. Dejova linia sa na rozdiel od jednotky odohrava inde /myslim, ze Titty twister ...../ a je podstatne slabsia. A akcnych scen taktiez menej a pre mna su nepresvedcive. 32 % ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (8)

  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)
  • Hlavní hrdinové mají na autě SPZ s nápisem BYT MEE, což by bylo správně BIT ME - kousni mě. (-Bomba-)
  • Auto Jesuse (Raymond Cruz) je Lincoln Continental Mark IV z roku 1959, tzv. "Town car". (dandislav1991)

Reklama

Reklama