Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Takmer rozprávkový príbeh o láske, ktorá začala dvojmiliónovým prepitným... Hlavnou postavou príbehu je policajt Charlie Lang (Nicolas Cage), obyčajný pochôdzkar v newyorskej štvrti Queens, ktorý jedného dňa nemal drobné na prepitné, a tak napol žartom ponúkol mrzutej servírke Yvonne (Bridget Fondová)  polovicu svojho losu. Na tom by možno nebolo nič zvláštne, keby Charlie so svojou energickou manželkou Muriel (Rosie Perezová) nevyhrali práve na ten los štyri milióny dolárov. Charlie sa rozhodne dodržať slovo a prenechá Yvonne polovicu. Kým Muriel, túžiaca po lepšom živote, začne utrácať peniaze za kožuchy a podobné zbytočnosti, Charlie urobí radosť priateľovi, keď mu venuje doživotnú permanentku na zápasy jeho obľúbeného tímu. Yvonne si môže kúpiť maličké bistro, kde predtým pracovala ako čašníčka. Dvojica sa opäť stretne, keď im ujde loď, na ktorej sa usporiadali večierok pre všetkých výhercov lotérie, a strávia spolu vzrušujúci večer plný bláznivých nápadov. Príjemné chvíle, ktoré spolu strávia, sú pravým opakom toho, čo obaja prežívajú so svojimi partnermi. Kým notorický klamár Eddie nevyberaným spôsobom núti Yvonne, aby mu dala časť svojej výhry, chamtivá Muriel vyhodí Charlieho, ktorý netúži po „lepšom" živote... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (147)

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Tak ako Charlie by sa asi nezachoval nikto. Ale nájdu sa ľudia ktorí sú napriek tomu málu štedrí k tým čo majú ešte menej ako Charlie a Yvone (i keď je ich málo). Ja na romantiku síce nie som (sakra tuším to spomínam pri každom takomto filme) ale tak toto je pekné a neškodné dielko, ktoré tou romantikou moc nepreháňa. ()

Pekisan 

všetky recenzie používateľa

Je to tak sladke, az som zacal potit med. Zalepilo mi to ritne polky a hned som sa zdravo nasral. Co ma potesilo. Lebo tolko pozitiva by mohlo mat na mna negativny dopad. Nastastie film si z toho nic nerobil a dospel svojou cestou k ocakavanemu happy endu. Az som slzu vyronil. Lebo som najdrsnejsie krajal cibulu. S rambo nozom. S kompasom. ()

Reklama

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Ani v nejmenším nejde o to, jestli by se něco podobného OPRAVDU mohlo stát. Zrovna tak není ani za mák důležité, jestli je vám hned od začátku jasné, jakými stezkami se děj vydá - a kam až dojde ... alespoň v hrubých rysech. Pohádkově naivní vyprávění pojednává o pohádkově naivních duších, které se spolu potkají - a zůstanou stoprocentně kladné navzdory všem svodům i protivenstvím, které se jim postaví do cesty. Takový milý, hřejivý, úsměvný příběh, který může pohladit i duši, která není tak čistá ani tak bezelstná - a to v každou denní i noční hodinu, za jakéhokoli počasí. Prověřila ho i neobyčejně silná bouřka - a fungoval naprosto bez problémů ... ;-) ()

Haymar 

všetky recenzie používateľa

Naivní? Možná! Příliš sentimentální? Zcela určitě! Bezpochyby spíše moderní pohádka než cokoli jiného - i přes název filmu asi málokdo uvěří, že toto by se v dnešním světe "mohlo stát i Vám...". Přesto není nic špatného na tom, veřit že slušní lidé ještě existují a že prachy ještě nikomu to "opravdové" štěstí nepřinesly... Nelze neopomenout skvělé výkony obou hlavních představitelů (Cage + Fondová) i nečekaný a "nepříliš pohádkový" závěr... ()

wosho 

všetky recenzie používateľa

Příjemná, obyčejná, sice průměrná, za to však zábavná romantická komedie ve stylu tvorby F. Capry. A v tom je její problém, má přímo ukázkové šablonovité figurky co jsou, jak z jiného světa. Humoru je tu pomálu, ale je zde ve velice příjemné provedení. Opravdu co je zde přesné, je obsazení. Sumasumárum, romance skoro pro každého člověka, co není cinik, či příliš náročný divák. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (7)

  • Ve Velké Británii vyšel film ve stejný den, kdy byla spuštěna národní loterie. (HappySmile)
  • Film se měl původně jmenovat "Cop Gives Waitress Two Million Dollar Tip" (Policista daruje servírce dvou-milionové spropitné). (HappySmile)

Reklama

Reklama