Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po hádce s Kristínou ohledně Marty Michal přijede za Lejlou a v záplavě emocí se políbí. Kristína ráno nakonec za určitých podmínek přistoupí na Martin požadavek a Michal si poté s Lejlou ujasní, co oba očekávají od svého vztahu. Boris splnil úkol, který mu byl zadán, a odevzdá šátek. Plnou důvěru ostatních však ještě nezíská. Kvůli nebezpečné situaci ohledně vyšetřování převaděčství se Oskar tajně sejde s Forgáčem, aby naplánovali společný postup a vyhnuli se problémům. Marek se dozví, že má Lejla velmi brzy získat azyl, a mohla by tak odletět do Sýrie a vrátit Samiho Omarovi. Ten by jí poté měl poskytnout peníze. A Juraje vyhledá jeho bývalá zaměstnankyně s cílem mu znepříjemnit život... (Česká televize)

(viac)

Recenzie (3)

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dětskej gang je čím dál tím větší parodie. Hlavně pokérovaná lysá palice je teda něco...Ještě mě taky začíná bavit to, že Omar je zázračně při každém telefonu furt v té samé místnosti, držící ruku s telefonem v úplně stejném úhlu a směru...Závěr mě teda překvapil, a může konečně rozhýbat děj, ačkoliv zatim mi nepříjde na rozum žádné logické vysvětlení, jak se tam Marta dostala. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Od tohto dielu scenárista nadobudol pocit, že divák je úplný idiot, čiže sa tu viackrát zopakuje klasický nešvar domácich (ale nech nekrivdím, tak nielen našich) seriálov = spätné dovysvetľovávanie informácií.⚪V praxi to vyzerá tak, že scenár nielen že nám konečne potvrdí to, čo už bolo očividné, napr. teóriu s policajtom, ale nám vo viacerých scénach ešte dodatočne aj v dialógoch odrozpráva/vysvetlí, čo už divák pochopil, čiže, že policajt je konfident. Namiesto zobrazovania v scéne však odhalenie toho, ako pracujú trvá asi tri scény dialógov, v ktorých postavy samoúčelne rekapitulujú, čo sa stalo a deje, aby to pochopil aj ten najprostejší, a toto sa deje aj v ostatných dejových linkách. Čiže, prosím, divák nie je hlupák.⚪ Tá radikalizujúca sa kindermafia je najvtipnejší prvok, jednak sú asi farboslepí, lebo Arabov volajú ,,čierne huby" a jednak trénujú bitku na vedre na palici. Skrátka, ide z nich strach.⚪ Záverečný twist dáva len ťažko zmysel, som naozaj zvedavá, akú scenáristickú kľučku zase vymysleli, aby si to vyargumentovali. Inak začína éra výplnkových dielov, ktoré dej skoro nikam neposúvajú, uvidíme, koľko nám to vydrží.⚪Ps.: Dodatok ku komentáru užívateľa fabecc1222 : Omar je silno fascinujúca postava - vždy uteká skypovať do rovnakej izby, v rovnakom oblečení, v rovnakom uhle kamery :D,  a aj tie skype rozhovory sú perly - trvajú max. 1 minútu, akoby sa ponáhľali, aby neprevolali peniaze, ako kedysi, keď sa posielali sms bez medzier, aby sa ušetrilo. :D ()

pallok 

všetky recenzie používateľa

Nebolo čo obdivovať ani v prvej sérii aj keď tá mala aspoň trošku lepšie tempo. V druhej sérii sa viac-menej vyplňuje čas medzi dvomi časťami vydareného songu z dielne Peter Bič/Vlado Krausz. Tak zle, ako je napísaná a aj zahraná postava Lejly, to sa len tak často nevidí. Postava, ktorá je drzá, prefíkaná a klame od A po Zet, často ju nie je rozumieť čo hovorí - hotová katastrofa. V 6. epizóde sa začína vtláčať seriálu mystery zložka. A tvorcovia začínajú diváka urážať priamočiarosťou pri akciách ako je napríklad prepad dodávky s pašovanými cigaretami. Kde a ako skončí tento zmätok? ()

Reklama

Reklama