Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá slobodná Hannah Monreová (Katherine Barrellová) pracuje v časopise o životnom štýle a napíše článok o rôznych názoroch na manželstvo, ktorému ona sama nedôveruje. Keď zdedí babičkinu chatu, rozhodne sa odsťahovať a využiť čas na písanie. S opravami chaty jej pomáha sused Cole (Cody Ray Thompson), vdovec, ktorý spolu so svojou sestrou prevzal obchod po svojich rodičoch v meste. Keď Hana lepšie spozná ich rodinu, zmení sa jej pohľad na manželstvo a začne si uvedomovať, že sa do svojho suseda zamilovala. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Mala romanticka komedie. Vzajemna chemie tu celkem je. Neni to klasicky vanocni film , ale je tu kanadsky snih, zatim odolavajici zmene klimatu jako ne u nas. Jako trinactileti si film uzijete, jinak hrozi cukrovka z premiry cukru. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Klasická romanťárna v osvedčenom scenári, zoznámia sa, po krátkom váhaní aj zaľúbia, všetko ide, ako má, potom malý problém a nakoniec happy end. Tuctová záležitosť, formát, v ktorom sa menia len postavy a prostredie, scenár na jedno kopyto. Čiže žiadna neočakávaná láska to nebola. Ale má to svoje publikum a herecky to nebolo otrasné. ()

Heywood odpad!

všetky recenzie používateľa

Mám rád zamilované a romantické filmy. Ale to nesmí být v hlavní roli taková, co jí říkáme "kráva". To se všichni nesmí trvale usmívat jako reklama na zubní pastu, to nesmí kráva, co píše první článek do babského časopisu o sobě říkat, že je spisovatelka. Co sestra je dohazovačka až je to trapné, prostě scénáristická úděsnost, herecká hrůza, přiblblá brnkací hudba, a super rodiče kvákají o manželství jako kdyby v něm děti nebyly to podstatné, a tak nakonec je to fakt odpad, kde ten "pravý" vypadá jako tupec a běh na běžkách byla taková otřesnost, že to nešlo ani rozdýchat. Odpad ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama