Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzuřený Frederick vyráží udělat tečku za nevyřízenou záležitostí. Madeline dostane na známém místě zlověstný vzkaz. Dupin nedůvěřuje Roderickovým motivům. (Netflix)

Recenzie (14)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zrejme najlepšia epizóda doposiaľ. Viac sa striedajú prostredia, otravný Fredy našťastie nedostane príliš veľa priestoru, ale jeho smrť je skutočne veľká chuťovka a Flanaghan tu najlepšie využil názov predlohy pre pointu dielu. Najlepší je ale aj tak rozhovor sestry s tajomnou ženou/prízrakom/vrahom, i keď sme mohli už teraz dostať viacero odpovedí. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Frederick sa rozhodne, že je čas vystúpiť, teraz je jediným dedičom Usherovho impéria, ale najprv sa musí vysporiadať so svojou manželkou, lenže Lenora sa bojí o existenciu svojej matky. Opäť priklincovali takmer každý jeden aspekt tejto epizódy, občas bolo ťažké vidieť pôvodný príbeh, teraz skutočne vidím rámec, takmer akoby sa pôvodný príbeh miešal s rodinou Sacklerovcov a škandálom s oxymedánom. Sme takmer v bode pádu, povedzme, že impérium sa teraz veľmi rýchlo rozpadá, v hre zostalo len pár hráčov, hmly sa veľmi začínajú dvíhať, sme blízko k tomu, aby sme sa všetko dozvedeli. Veľká otázka, ktorú som mal po celý čas, čo sa stalo s manželkami v minulosti a prítomnosti, určite dostaneme niekoľko odpovedí. Bruce Greenwood aj Mary McDonnellová tu boli fantastickí. Musel som sa ospravedlniť, že idem do práce neskoro, pretože musím vidieť túto záverečnú epizódu! 9/10. ()

Reklama

HarryCameron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Len o kúsok lepšie ako predošlá epizóda. Spôsob akym sa porúčal do večných lovíšť ďalší Usher bol naozaj brutálny a nie je často videný ani v hororoch. Veľmi mi však vadí hlavne celkový štýl ako nám tvorcovia tento príbeh rozprávajú. Ak by sa jednalo o rodinný dramatický seriál, tak dám vyššie hodnotenie. Každopádne postava Madeline mi vďaka svojim intrigám príde ako J.R. v sukni z legendárneho Dallasu. ()

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už nás tu moc věrných diváků nezůstalo, ale za odměnu dostáváme asi to nejlepší, co seriál nabízí. Finále bude skvělé a předposlední epizoda byla podobně jako ta předešlá nadprůměrná. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama