Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete. Všade naňho striehnu reportéri - jedna z nich s úmyslom za každú cenu vyhrabať naňho nejakú špinu. Ako majiteľ podniku sa musí brániť špinavým praktikám veľkého biznisu. Pán Deeds sa presťahuje na Manhattan, aby sa ujal nových povinností, dostane osobného komorníka a zdanlivo je z neho príslušník smotánky. V skutočnosti však ostáva obyvateľom malomesta a svojou originalitou privádza ostrieľaných Newyorčanov do úžasu. Deeds veľmi skoro zisťuje, o čo v živote ide v orvom rade... A ešte aj to, že peniaze síce menia všetko, ale nie každého. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (239)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jedna zo Sandlerových komédií, ktoré sú príliš priamočiare a príliš okato moralistické a okázalé. Ale zase na druhú stranu sa jedná o celkom podarené dielko, pretože aj keď sandler natáča filmy hlavne s nejakým hlúpim posolstvom väčšinou sa jedná o vtipné snímky a vo všetkých smerov o pamätné postavy. Napríklad rola Steve Buscemi , ktoré ho šikmooký hrdina ma naozaj rozosmial. Brill využíva prvky situačnej komiky a v scénach v ktorých má vyniknúť hercov prejav necháva kameru pomaly plynúť ale pritom nesklzáva k prílišnej kŕčovitosti. takže vo svojej podstate sa jedná o naozaj pohodovú komédiu , ktorá sa určite hodí na nedeľné popoludnie a rozhodne pobaví. ()

Blackberry 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo nie príliš trápne, ba až na hranici vážnosti, pričom pôvabná Winona Ryder s jej krásnymi guľatými a vždy doširoka otvorenými očami, dodala filmu šmrnc a aj dôvod prečo si ho pozrieť. Adam Sendler bol tentoraz "normálny" a zahral to veľmi dobre. Na Vianoce ako stvorené, len škoda, že ho TV dávala až po troch vianočných sviatkoch. Silné tri hviezdičky. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Sandlera považujem po hereckej stránke za nevlastného brata Bena Afflecka a po tej komediálnej za bratranca Roba Schneidera. O to vzácnejšie su tie 3* odo mňa. Je to "klasická" výchovná komédia, ktorá je však tentoraz (napriek určitej hlúposti) aj miestami vtipná. Winona je roztomilá, síce pôsobí pomere nenápadne, ale aj ona prispela k tomu, že som mal z filmu (takmer :)) príjemný zážitok... ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Deeds (Adam Sandler) je majitelem pizzeria na malém zapadlém městečku. Žije si spokojeným životem starého mládence, a ve volném čase skládá básničky na blahopřání. Ale jeho život (a vlastně celý život usedlého městečka) naruší zpráva o tom, že se Deeds stal jediným dědicem extravagantního milardáře, vlastníka mezinárodní multimediální společnosti, ale hlavně svého strýčka, kterého nikdy nepoznal. Deeds se stěhuje do New Yorku, kde musí odolat zhoubnému vlivu peněz, útokům bulváru ale hlavně zákeřnému řediteli společnosti, Chucku Cedarovi (Peter Gallagher) ... Byl by to perfektní film, kdyby již deset let před tím nebyl natočen jeden nejmenovaný český film, který je, snad až na ono závěrečné poučení, že peníze kazí charakter, na chlup úplně stejnej - buran z vesnice se musí vyrovnat s náhlým přílivem bohatství. Ani Adam Sandler tentokrát nepodává nijak výjimečný herecký výkon (opět v porovnání s Bolkem), naštěstí to s přehledem dohání herci ve vedlejších rolích - John Turturo (Deedsův sluha) nebo Erick Avari (jeden ze šéfů společnosti) a Winona Ryder, které to tady moc sluší... ()

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Ty jo ... nečekal jsem, že se mi to bude tak zamlouvat ... humor Adama Sandála, nebo filmy, kde hraje hlavní roli, je povětšinou trapný, nevtipný pro mě, nebo i úplně dementní ... tady to bylo úplně opačně ... debilní vtip působil naopak tak absurdně, až byl opravdu vtipný ... a Sandál tu hraje dokonale přátelského chlápka tak dokonale, že jsem jen čuměl ... Winona je pak super dárek k tomu všemu ... kompletní balení ... krásná, milá, přirozená, roztomilá, skvěle to zahrála ... jedno z největších překvapení na Netflixu ... fakt zírám ... ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)
  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Ve 20. minutě zazní písnička „Island In The Sun“ od Weezer. (SONY_)

Reklama

Reklama